TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Îmi amintesc de tine

Yrsa Sigurdardottir
Această poveste este spusă din două puncte de vedere. Primul aparţine lui Gardar şi soţiei sale, Katrin, precum şi prietenului lor, Lif -...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-892-6
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Îmi amintesc de tine

MAI MULTE DESPRE CARTE

Această poveste este spusă din două puncte de vedere. Primul aparţine lui Gardar şi soţiei sale, Katrin, precum şi prietenului lor, Lif - împreună, aceştia renovează o casă abandonată şi înfricoşătoare din Islanda, dintr-un vechi sat de pescari părăsit, departe de civilizaţie. 
Al doilea punct de vedere, din a doua parte a cărţii, este al doctorului Freyr care s-a despărţit de soţia sa după ce şi-au pierdut fiul. Acesta a dispărut fără urmă şi a fost declarat mort. 
Grupul de prieteni care renovează casa descoperă după câteva zile că nu sunt singuri şi sunt terorizaţi de un spirit malefic. 
Între timp, doctorul Freyr investighează sinuciderea unei bătrâne şi descoperă că aceasta avea o obsesie pentru fiul său dispărut. Treptat, aceste două poveşti se îmbină.
Un roman cu fantome, cu tensiune multă, cu zăpadă multă, despre disperare şi supravieţuire, cu silueta unui băieţel mort care tot apare.

Autor: Yrsa Sigurdardottir
Traducător: Bogdan Perdivară
Data apariției: 2013
Editura: Trei
Titlu original: I Remember You
Pagini: 424
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
spirite malefice, investigație, fantome, tensiune, supraviețuire, roman, beletristică
 • Bogdan Perdivară
  Traducător
  Yrsa Sigurdardottir - Autor
  Yrsa Sigurdardottir (n. 1963, în Islanda) trăiește două vieți paralele. În prima este ingineră, mai precis director tehnic al unuia dintre cele mai mari proiecte de construcții hidroenergetice din Europa. În cea de-a doua este scriitoare și "noua regină a thrillerului nordic". Romanul Ultimul ritual (2005), primul ei thriller, a fost publicat în peste 30 de țări.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Yrsa Sigurdardottir
  Autor
  Bogdan Perdivară Bogdan Perdivară - Traducător
  S-a născut în Botoşani. A terminat un liceu pedagogic şi Facultatea de Filosofie la Iaşi. Este poet şi lucrează ca jurnalist la un cotidian central. Cu primul său volum a câştigat marele premiu "Ion Vinea" şi premiul pentru debut "M. Eminescu"...
  AFLĂ MAI MULTE

Opinia cititorilor