TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Exorcistul

William Peter Blatty
Publicat pentru prima dată în 1971, "Exorcistul", unul dintre cele mai controversate romane, a devenit un fenomen literar. A stat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786066093149
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Exorcistul

MAI MULTE DESPRE CARTE

Publicat pentru prima dată în 1971, "Exorcistul", unul dintre cele mai controversate romane, a devenit un fenomen literar. A stat cincizeci şi şapte de săptămâni pe lista de bestselleruri din New York Times, dintre care şaptesprezece pe locul 1.

Inspirat de un caz real de posesie demonică din anii 1940, William Peter Blatty a creat un roman clasic care o are în prim-plan pe Regan, fiica de 11 ani a unei actriţe din Washington, DC. Un mic grup de oameni hotărăsc că trebuie s-o salveze pe fetiţă de la această soartă cumplită, iar drama care rezultă de aici este palpitantă şi îngrozitoare. 

La doi ani de la publicarea cărţii, "Exorcistul" a fost ecranizat. Filmul s-a bucurat de un succes imens.  Nu sunt mulţi cititori care nu vor fi impresionaţi. 

Autor: William Peter Blatty
Traducător: Lingua Connexion
Data apariției: decembrie 2013
Editura: RAO
Titlu original: The Exorcist
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
horror, ecranizare, posedare, exorcizare, roman, thriller

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Exorcistul De ce ai nevoie ca să citești această carte: Usturoi – cât cuprinde la toate ferestrele și ușile; Crucifixe – la gât, urechi, tatuat pe piele, în camera în care citești, pe pernă înainte de culcare etc. Preoți – cel puțin o duzină din care doar jumătate au voie să fi băut tot vinul de împărtășanie. Asta dacă vrei să prinzi dimineața. Biblii – vreo cinci, din care cel puțin trei să fie din alea mari pe care nu le poți ridica cu o singură mână. Cam în genul acelor Biblii cu care eram altoiți în școală la ora de religie. Orice alte talisman, și să fie la...
Vezi mai mult

Opinii Editoriale

New York Times Book Review
”Scris într-o manieră aproape calofilă, "Exorcistul" este printre celelalte romane de acest gen ca o ecuaţie de Einstein faţă de coloana de cifre a unui contabil.” 

Opinia cititorilor