TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum trăiesc morții

Will Self
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Roman nominalizat la Premiul Whitbread (2000) Cum traiesc mortii? La fel ca viii, cu trei amendamente: nu mai locuiesc in centru, ci in suburbiile...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-185-4
EAN-16: 201000077534
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

MAI MULTE DESPRE CARTE

Roman nominalizat la Premiul Whitbread (2000)

Cum traiesc mortii? La fel ca viii, cu trei amendamente: nu mai locuiesc in centru, ci in suburbiile Londrei. Au un scop mai "subtil". Si pofte insatiabile, caci au lasat in urma sclavia consecintei. In rest, ca si viii, platesc taxe, fumeaza, merg la slujbe si ies la restaurant. Au memorie, libido, kilograme in plus, invidii, antipatii si vendete. Plimbandu-se cu Lily Bloom prin metropola sau, mai bine zis, necropola londoneza, cititorul afla, printre altele, ca cel mai rau lucru care i se poate intampla unui om este sa nu-si traiasca moartea. 

Autor: Will Self
Traducător: Alexandra Coliban-Petre
Data apariției: 2007
Titlu original: How the Dead Live
Pagini: 436
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, proză contemporană, roman, metropolă, satiră, imaginație
  • Will Self - Autor
    Will Self a debutat in 1991 cu volumul de povestiri The Quantity Theory of Insanity (distins in anul urmator cu Geoffrey Faber Award), caruia i-au urmat, intr-o succesiune rapida, romane, povestiri si nuvele caracterizate printr-o imaginatie debordanta, o inventivitate lexicala remarcabila si o ironie incisiva, a caror trasatura comuna este, asa cum o descrie autorul insusi, preocuparea pentru „oroarea ascunsa in sinul cotidianului”. Dintre acestea,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

"Viata mortilor?", Psychologies, februarie 2008 - Marius Chivu
"Romanul descumpaneste si excita, iti face sila si te cucereste cu reveriile lui, te deprima si te pune pe ganduri. Caci viata pe care o traiesc mortii nu este cu nimic mai buna decat moartea pe care o traiesc viii." 
The Philadelphia Inquirer
"Un roman original, halucinant, socant, irezistibil. Will Self respira acelasi aer cu James Joyce, Saul Bellow sau Philip Roth." 
Los Angeles Times Book Review
"Daca scriitorii sunt ghizi catre necunoscut, atunci Will Self, cu umorul lui usturator si inteligenta sclipitoare, este cea mai nimerita Beatrice contemporana pentru descinderea in subteranele imaginatiei."
The New York Times
"O fascinanta Carte londoneza a mortilor, in care cinismul si sentimentalismul sunt satirizate in egala masura." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus