TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Căile nebănuite ale iubirii

Victoria Alexander
Două personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și dorințelor de nestăpânit, ajung să trăiască o iubire...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-686-196-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Căile nebănuite ale iubirii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Două personaje fascinante, implicate într-o înfruntare a voințelor și dorințelor de nestăpânit, ajung să trăiască o iubire neașteptată... De trei ani, Lady Veronica Smithson este văduvă și duce o viaţă fericită şi complet independentă. Şi totuşi, un gentlemanul potrivit ar putea să-i ofere beneficiile unei căsnicii, dar fără restricțiile plictisitoare ale acesteia. Când îl cunoaşte pe Sir Sebastian Hadley-Attwater, un renumit explorator și cu un oarecare renume în privinţa femeilor, Veronica este convinsă că a găsit persoana potrivită. Sebastian urmează să obțină o importantă moștenire în câteva săptămâni – doar dacă familia lui îl va considera suficient de responsabil. Și ce altă dovadă mai bună de maturitate poate fi decât găsirea unei soții? Dar, deși încântătoarea Veronica nu are nimic împotrivă să-i fie amantă, refuză cu obstinație să-i devină soție. Totuși, Sebastian nu este bărbatul care să accepte ușor un refuz, așa că pune la cale un plan – un sejur intim petrecut la casa lui de la țară o va face cu siguranță să se răzgândească. Confruntat cu intrigile rudelor și cu complicații care apar pe neașteptate la tot pasul, Sebastian este tot mai decis să o convingă pe Veronica de faptul că le este dat să fie împreună – acum, și pentru totdeauna.

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 218
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
paisune, voinţă, înfruntare, căsnicie, explorator, moştenire, amantă
  • Victoria Alexander - Autor
    Victoria Alexander se numara printre autorii ale caror romane sunt o prezenta constanta in topurile de bestselleruri ale "New York Times", "USA Today" si "Publishers Weekly". A fost nominalizata de doua ori la prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
"Superb... O eroină puternică, schimbări neaşteptate de situaţie şi dialogul plin de vioiciune fac din acest roman lectura perfectă”. 

Opinia cititorilor