TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Gena lui Isis. Trilogia mistică (cartea întâi)

Traci Harding
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Trilogia mistică
Mia Montrose este o australiancă din secolul XXI, cu un doctorat în limbi vechi, căreia tocmai i s-a oferit cea mai promiţătoare...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-255-0
Dimensiuni: 15x23 cm
Tip copertă: Paperback

Gena lui Isis. Trilogia mistică (cartea întâi)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Mia Montrose este o australiancă din secolul XXI, cu un doctorat în limbi vechi, căreia tocmai i s-a oferit cea mai promiţătoare slujbă din cariera ei.

Ashlee Granville este o clarvăzătoare din secolul XIX, silită să-şi reprime harurile atunci când iese pe piaţa matrimonială a cercurilor de elită din Anglia.

Lillet du Lac este o preoteasă din secolul XIII aparţinâd unui străvechi ordin, protejat acum de catari, care le rezistă pentru ultima oară francilor romano-catolici în marea fortăreaţă Montségur.

În pofida distanţei în timp şi în spaţiu şi a diferenţelor culturale, cele trei sunt unite de apartenenţa comună la vechea linie de sânge a regilor Graalului şi de sacra genă a lui Isis, pe care o poartă.

Adevăr şi înşelăciune, dragoste şi dorinţă, catarii şi Biserica, Templierii şi secretele Egiptului antic – toate acestea joacă un rol într-o mare aventură, aflată sub semnul posibilei existenţe a unei chei genetice spre nemurire.

Autor: Traci Harding
Traducător: Ligia Caranfil
Data apariției: mai 2010
Editura: Leda
Titlu original: The Mystique Trilogy Book I: Gene of Isis
Pagini: 576
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, ezoterism, Egiptul antic, Graal, paranormal, nemurire
  • Traci Harding Traci Harding - Autor
    Traci Harding s-a născut şi a crescut în Carlingford, o suburbie a oraşului Sydney, şi a studiat la un colegiu catolic privat. Pentru că îi plăcea să spună poveşti, la douăzeci şi cinci de ani a scris un prim roman, pe care un prieten care...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor