TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Vieţi secrete. Ediţia a II-a

Tatiana de Rosnay
Antoine Rey crede că a pregătit surpriza perfectă pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-21-0075-9
Dimensiuni: 15x21,5 cm
Tip copertă: Paperback

Vieţi secrete. Ediţia a II-a

MAI MULTE DESPRE CARTE

Antoine Rey crede că a pregătit surpriza perfectă pentru aniversarea surorii lui, Melanie: o revenire pe insula Noirmoutier, locul unde familia lor petrecuse multe zile de vacanţă fericite la malul mării. Dar frumuseţea sălbatică a locului nu atrage după sine numai amintiri plăcute, iar Melanie își amintește brusc ceva neaşteptat şi tulburător despre ultima vară petrecută acolo. Prins în avalanşa de evenimente provocată de scoaterea la lumină a unui secret de familie şocant, ascuns mai bine de trei decenii, Antoine se confruntă în acelaşi timp cu trecutul, dar şi cu relaţia problematică pe care o are în prezent cu propriii copii, şi trebuie să găsească răspuns unei întrebări chinuitoare: cât de bine îşi cunoaşte, de fapt, mama, copiii, chiar şi pe sine? Având sentimentul eşecului pe toate planurile – ca fiu, ca soţ, ca frate şi ca tată – Antoine Rey va afla adevărul despre familia sa şi despre sine în cel mai dificil mod.

Un roman în acelaşi timp emoţionant și seducător, Vieţi secrete este povestea unei familii moderne și a legăturilor invizibile care o ţin unită.

Bestseller The New York Times

Autor: Tatiana de Rosnay
Data apariției: noiembrie 2011
Editura: Litera
Titlu original: A Secret Kept
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fiu, soţ, frate, tată, trecut, eşec

Opinia cititorilor