TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prețul sângelui

Tanya Huff
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Cărțile Sângelui
Vicki Nelson, fost detectiv la Brigada Omucideri a Poliţiei din Toronto, în prezent detectiv particular, este martoră la primul atac al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-276-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Prețul sângelui

MAI MULTE DESPRE CARTE

Vicki Nelson, fost detectiv la Brigada Omucideri a Poliţiei din Toronto, în prezent detectiv particular, este martoră la primul atac al forţei întunecate care în curând va răspândi domnia terorii asupra metropolei canadiene. 


Pe măsură ce omorurile înfricoşătoare se înşiră unul după altul, Vicki se vede prinsă în plasa unei anchete care o face să reia relaţia pasională şi furtunoasă cu fostul ei partener din poliţie, Mike Celluci, chiar dacă între timp face echipă cu scriitorul Henry Fitzroy într-o încercare disperată de a lua urma atacatorului. Pentru că Fitzroy, care este vampir şi fiul bastard al regelui englez Henric VIII, posedă cunoştinţe mai presus de cele ale muritorilor, adunate de-a lungul secolelor pe care le-a petrecut controlându-şi propria fire nedomolită şi setea de sânge.

Autor: Tanya Huff
Traducător: Iulia Arsintescu
Data apariției: mai 2010
Editura: Leda
Titlu original: Blood Price
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
roman, fantasy, poveste de dragoste, vampiri, horror, crimă
  • Tanya Huff Tanya Huff - Autor
    Scriitoarea canadiană Tanya Huff (n. 1957) este autoarea seriei de romane cu vampiri The Blood Books (Cărţile sângelui), care a fost adaptată pentru televiziune sub titlul Blood Ties (Legături de sânge) în 2007. Din anii 1980 şi până...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Chronicle
„Huff este unul dintre cei mai buni scriitori de fantasy pe care îi avem… personajele ei ne rămân în amintire chiar şi după ce detaliile intrigii au fost demult uitate.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus