TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Atracţia. Crossfire (Vol. I)

Sylvia Day
Atracție... Pasiune... Obsesie... Dragostea dincolo de limite...   „Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-33-0119-3
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

Atracţia. Crossfire (Vol. I)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Atracție... Pasiune... Obsesie... Dragostea dincolo de limite...

 

„Gideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții – impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el, așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerea lui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.  Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurință în cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...

Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. și fiecare a devenit pentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe. Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul, și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostru întunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericire pe care o găsisem în sfârșit...”

Autor: Sylvia Day
Data apariției: octombrie 2015
Editura: Litera
Titlu original: Bared to You: A Crossfire Novel
Pagini: 368
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman erotic, dorință, trecut, irezistibil, secret, soartă, abandon

Opinii Editoriale

Atractie - Roxana Turcitu
"O lectură rapidă, cu ritm antrenant și ingrediente ce îți captează interesul și câteva personaje secundare surprinzător de frumos construite. Recomandată în special femeilor și celor care nu au mai experimentat până acum literatură erotică."
atractia - Cristina Manole
"Americanca Sylvia Day scrie, cu detașare și umor, despre sentimente mai mult sau mai puțin gingașe, acolo unde literatorii români o dau pe scene hot explicite și fără nici un haz. Atracție să fie, gustul și pentru literatură vine de la sine."

Opinia cititorilor