TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Pistolarul. Turnul întunecat (Vol. I)

Stephen King
La vârsta de nouăsprezece ani, Stephen King s-a hotărât să scrie o poveste similară cu cea dinStăpânul inelelor de J.R.R....
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8073-06-4
EAN-16: 9786068073064
Dimensiuni: 16,5x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Pistolarul. Turnul întunecat (Vol. I)

MAI MULTE DESPRE CARTE

La vârsta de nouăsprezece ani, Stephen King s-a hotărât să scrie o poveste similară cu cea dinStăpânul inelelor de J.R.R. Tolkien. 

Mai târziu, westernul legendar regizat de Sergio Leone, Bunul, răul şi urâtul, şi un poem de Robert Browning, Childe Roland to the Dark Tower Came, l-au inspirat să scrie ceva ce conţinea sentimentul de aventură şi magie din seria lui Tolkien, dar pe fundalul western aproape absurd de măreţ al lui Leone, o epopee impresionantă. 

Treizeci şi trei de ani mai târziu, magnus opus la care a lucrat întreaga viaţă a fost finalizat. O combinație de fantasy, western și horror, acest volum, primul din seria  Turnul întunecat, spune  povestea lui Roland Deschain, ultimul pistolar, şi a călătoriei sale spre turnul care dă și titlul cărții.

Autor: Stephen King
Traducător: Mircea Pricăjan
Data apariției: iunie 2009
Editura: Nemira
Titlu original: The Dark Tower.The Gunslinger
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, aventuri, western
Locuri în topurile Cartepedia
 • Mircea Pricăjan
  Traducător
  Stephen King Stephen King - Autor
  Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult graniţele comunităţii de cititori pasionaţi de thrillere, literatură horror, fantasy sau SF, ajungând un adevărat star al culturii de masă. Numărul titlurilor publicate...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Stephen King
  Autor
  Mircea Pricăjan Mircea Pricăjan - Traducător
  Mircea Pricăjan (scriitor, traducător) s-a născut la 2 septembrie 1980 în Oradea. A debutat cu romanul În umbra deasă a realității, 2 volume, Editura Universității din Oradea, 2002. A publicat proză scurtă, articole,...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Barnes & Noble
"Plasată într-o stranie lume paralelă, cu o imagistică vizuală hipnotică și personaje de neuitat, seria Turnul Întunecat este creația cea mai vizionară a lui King, un amestec magic de science fiction, fantasy și horror, care îi încununează întreaga operă."
Stephen King
"Dacă vă va vrăji saga Turnului Întunecat, fie și numai un pic, socotesc că-mi voi fi făcut treaba – care a început în 1970 și s-a încheiat în bună parte în 2003. De fapt, când te afli în căutarea Turnului Întunecat, timpul nu mai are nici o măsură."

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus