TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lupii din Calla. Turnul întunecat (Vol. V)

Stephen King
La fiecare generaţie, în Calla Bryn Sturgis vin Lupii din Thunderclap, călărind cu toţii caii cenuşii. Sunt înarmaţi, temuţi,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-434-4
EAN-16: 9786065794344
Dimensiuni: 16,5x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Lupii din Calla. Turnul întunecat (Vol. V)

MAI MULTE DESPRE CARTE

La fiecare generaţie, în Calla Bryn Sturgis vin Lupii din Thunderclap, călărind cu toţii caii cenuşii. Sunt înarmaţi, temuţi, tăcuţi. Nimeni nu ştie de fapt ce sunt de fapt, dacă sunt oameni care poartă măşti de lupi sau altceva. La fiecare generaţie iau câte unul dintre gemenii cu vârsta potrivită (aici gemenii sunt ceva obişnuit, oricât ar fi de straniu, iar copiii singuri sunt o raritate). O parte dintre copii se întorc mai târziu, cu mintea sfărâmată şi purtând în ei germenul unui gigantism care îi ucide de regulă până la 30 de ani, în dureri atroce. Uriaşi idioţi, îşi târăsc zilele care le-au mai rămas, iar ceilalţi aşteaptă o nouă venire a lupilor peste aproximativ două decenii. Nimeni nu a avut până acum curaj să lupte împotriva Lupilor. Puţin înainte ca Roland şi ka-tet-ul său să ajungă în Calla, locuitorii află că lupii vor veni din nou. 

Autor: Stephen King
Traducător: Ruxandra Toma
Data apariției: martie 2013
Editura: Nemira
Titlu original: Wolves of the Calla
Pagini: 736
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, literatură contemporană, magie, fantasy, western, Roland
  • Stephen King Stephen King - Autor
    Stephen Edwin King este un scriitor a cărui celebritate a depăşit cu mult graniţele comunităţii de cititori pasionaţi de thrillere, literatură horror, fantasy sau SF, ajungând un adevărat star al culturii de masă. Numărul titlurilor publicate...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The New York Times
"Seria Turnul Întunecat este mai mult decât ambiţioasă: îmbină stiluri diferite de naraţiune, de la legendele ciclului arthurian la westernul de tip Sergio Leone şi SF-ul apocaliptic. Mai mult, este o transpunere a infinitului univers din literatura lui Stephen King într-un singur univers."
Stephen King
"Am scris atâtea romane şi povestiri, încât aş putea umple un sistem solar al imaginaţiei, dar povestea lui Roland este, pentru mine, planeta Jupiter, o planetă care le umbreşte pe toate celelalte… un spaţiu cu o atmosferă stranie, cu peisaje nebuneşti şi o forţă gravitaţională sălbatică. […] Am ajuns să înţeleg că lumea (sau lumile) lui Roland conţin, de fapt, toate celelalte lumi pe care le-am creat…"

Opinia cititorilor