TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

La cumpărături cu Minnie

Sophie Kinsella
Colecții/Serii: Chic
Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit, Sophie Kinsella, in colectia „CHIC” de la Polirom In ultima aparitie din...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1817-0
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit, Sophie Kinsella, in colectia „CHIC” de la Polirom

In ultima aparitie din seria La cumparaturi..., Rebecca Brandon, nascuta Bloomwood, ataca din nou, impreuna cu fiica ei, Minnie, in virsta de doi ani, care deja a preluat obiceiurile mamei: determinarea precoce si dependenta de produsele cu etichete de marca. Mai rau, Minnie pare sa fie insasi intruchiparea vocii din capul lui Becky care n-o lasa sa spuna nu, cind vine vorba de hainele de designer, cu cele mai dragute accesorii. Insa criza financiara loveste, in cele din urma, si familia Brandon, iar Luke, cu capul mai pe umeri, o convinge pe Becky sa devina din „fashionista”, un pic mai „recesionista” si, eventual, sa poarte hainele din sifoniere mai mult de o singura data. Cind se apropie ziua lui de nastere, Becky incearca sa organizeze o petrecere surpriza, dar cu buget limitat pare imposibil. Situatia scapa de sub control si explodeaza in secvente improbabile, de un umor nebun. A trecut o vreme de cind fanii lui Sophie Kinsella au avut ocazia sa se bucure de aventurile eroinelor sale, insa, iata, romanul La cumparaturi cu Minnie va fi o recompensa.

La cumparaturi cu Minnie continua seria de romane construite in jurul Rebeccai Bloomwood, carti traduse pina acum in peste treizeci de limbi.    

Autor: Sophie Kinsella
Traducător: Vali Florescu
Data apariției: 2010
Editura: Polirom
Titlu original: Mini Shopaholic
Pagini: 456
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, cumpărături, Becky Bloomwood, copil, dependenţă de cumpărături, umor, zi de naştere, petrecere
  • Sophie Kinsella - Autor
    Sophie Kinsella a studiat stiintele politice, filozofia si economia la Oxford. A lucrat ca ziarista specializata pe probleme financiare. Romanele care o au drept personaj principal pe Rebecca Bloomwood, o shopaholica inraita, au cunoscut un succes imens si au fost traduse in peste treizeci de limbi. Din aceasta celebra serie, la Editura Polirom au aparut pina acum Ma dau in vint dupa cumparaturi (2000; Polirom, 2004, 2006), Goana dupa cumparaturi la New York (2001;...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

16 ianuarie 2011, victoria.revistatango.ro - Victoria West
"Asa de cu capul in nori cum este ea, m-am distrat copios la fiecare din cartile Shopaholic. Razi de mori la lecturarea trasnailor lui Becky Bloomwood, dar in acelasi timp nu ai cum sa nu te gandesti: «Oare exista asemenea persoane si in viata reala?». Bineinteles ca o dependenta moderata de shopping, pe care multa lume o are, iese din discutie. We’re talking heavy addiction here. De multe ori Becky este de-a dreptul enervanta, cu gogomaniile pe care le face si cu propriile minciuni in care se ineaca nu alta, incat ma facea sa vreau sa o strang de gat chiar si asa imaginara si nu reala cum era. Singura mea consolare era caracterul sau fictiv. De multe ori, in timp ce citeam cartile din seria Shopaholic, ma gandeam: «Slava domnului ca este doar un personaj fictiv si nu o persoana reala, caci ar fi fost o catastrofa». Iar La cumparaturi cu Minnie nu este mai prejos decat celelalte carti despre Becky Bloomwood, sau mai exact Becky Bloomwood este aceeasi ca dintotdeauna, nostima, haioasa, cu capul in nori, enervanta, naiva, iresponsabila, dusa cu pluta, un dezastru natural. Autoarea o impinge dincolo de orice limite ale bunului simt si ale ratiunii, incat fiecare pagina a cartii te face sa exclami, in timp ce te prapadesti de ras: «Imposibil!». Inainte sa fie lansata cartea, ma gandeam ca poate de data asta lui Becky ii mai vine mintea la cap, ca acum are familie, ar trebui sa devina o femie serioasa, ca doar are un copil de ingrijit. Da’ de unde, ca nu s-a schimbat nimic! Pe de alta parte, daca Becky s-ar trezi la realitate din visurile ei eterne de shopaholica, n-ar mai avea acelasi haz, nu-i asa? O alta veste buna este ca La cumparaturi cu Minnie nu este ultima carte despre Becky Bloomwood. Va urma si o a 7-a carte din seria Shopaholic, iar sfarsitul celei de-a 6-a ne da indicii cu privire la urmatoarea etapa din viata lui Becky."
Publishers Weekly
"Cine-ar fi crezut ca Becky Brandon, cu dorinta ei nestapinita de a bate magazinele marilor firme si de a pune mina pe orice chilipir, poate avea o rivala? Ei bine, iata ca si-a gasit nasul in chiar micuta Minnie, nestapinita ei fiica. Ce urmeaza este usor de imaginat…” 
St. Petersburg Times
"Chick-lit sau nu, nimic nu sta in calea dorintei de lucruri stralucitoare a lui Minnie, mezina familiei Brandon, care abia ce a invatat sa mearga si a plecat La cumparaturi.” 
Booklist
"Striga tot timpul «Al meeeu! Al meeeu!», vrea mereu cite ceva si nimic nu o opreste. Minnie este vocea irezistibila din capul lui Becky, care-i face viata si mai aventuroasa.”   

Opinia cititorilor