TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

La cumpărături cu bebe

Sophie Kinsella
Colecții/Serii: Chic
Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit! Cu bebe la cumparaturi continua seria de romane construite in jurul Rebeccai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0946-8
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un nou roman al maestrei incontestabile a genului chick-lit!

Cu bebe la cumparaturi continua seria de romane construite in jurul Rebeccai Bloomwood, carti traduse pina acum in peste treizeci de limbi.

La cumparaturi cu bebe (2007) este mult asteptata continuare a seriei aventurilor incorigibilei Becky Bloomwood. Angajata pe un post de vis la cel mai in voga magazin londonez, The Look, casatorita cu ferme­catorul Luke si foarte, foarte insarcinata, celebra shopaholica descopera placerea cumparaturilor pentru cel mai tinar membru al familiei. Intentia ei este sa amenajeze o camera a copilului ultimul racnet in noua lor casa, sa puna mina pe cele mai dragalase hainute, pe cel mai sofisticat carucior si pe cel mai la moda obstetrician. Dar cind acesta se dovedeste a fi tocmai fosta prietena a sotului ei, planurile lui Becky ar putea suferi o modificare radicala.

Autor: Sophie Kinsella
Traducător: Vali Florescu
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: Shopaholic & Baby
Pagini: 528
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, Becky Bloomwood, post de vis, Londra, sarcină, cumpărături, dependenţă de cumpărături, obsesie
  • Sophie Kinsella - Autor
    Sophie Kinsella a studiat stiintele politice, filozofia si economia la Oxford. A lucrat ca ziarista specializata pe probleme financiare. Romanele care o au drept personaj principal pe Rebecca Bloomwood, o shopaholica inraita, au cunoscut un succes imens si au fost traduse in peste treizeci de limbi. Din aceasta celebra serie, la Editura Polirom au aparut pina acum Ma dau in vint dupa cumparaturi (2000; Polirom, 2004, 2006), Goana dupa cumparaturi la New York (2001;...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

29 februarie 2008, Cotidianul - Ioana Calen
"Se tot vorbeste despre «trendul bebelusilor» de la Hollywood, iar majoritatea autoarelor de chick-lit au creat, printr-un proces firesc, un nou gen: mom-lit, un termen care se refera la romanele concentrate asupra experientei maternitatii, cu un discurs a la Sex And The City plin de detalii contemporane si ironie. Becky Bloom, personajul central al seriei «La cumparaturi», este o jurnalista frumoasa, inteligenta, dar superficiala, dependenta de cumparaturi. Este suficient de abila incit sa isi asigure toate accesoriile unui stil de viata «cool»: prietena cea mai buna, un iubit (care in urmatorul volum devine sot si in ultimul, tata) si eventual un alt barbat care sa produca putina diversitate in intriga."
Publishers Weekly
"Pentru iubitoarele genului chick-lit care sint deja sau doar isi doresc sa fie mame, acest nou roman din seria La cumparaturi... este o adevarata mina de aur.” 
St. Petersburg Times
"Shopaholica Becky Bloomwood reintra triumfal in scena! De data aceasta, pe lista ei de achizitii figureaza... cel mai la moda obstetrician.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus