TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Am numărul tău

Sophie Kinsella
Colecții/Serii: Chic
Am numarul tau, ultimul roman semnat de Sophie Kinsella, urmareste cu verva de acum cunoscuta peripetiile unei tinere aflate la un pas de implinirea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-2650-2
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Am numarul tau, ultimul roman semnat de Sophie Kinsella, urmareste cu verva de acum cunoscuta peripetiile unei tinere aflate la un pas de implinirea celui mai frumos vis – casatoria cu barbatul iubit.

Am numarul tau (2012) urmareste cu un umor savu­ros peripetiile unei tinere aflate la un pas de impli­nirea celui mai frumos vis – casatoria cu barbatul iubit. Viata lui Poppy Wyatt pare sa fi intrat pe un fagas fericit. Are o cariera de succes ca fizioterapeut si doar citeva zile o mai despart de nunta cu Magnus Tavish, un lector universitar dintr‑o familie distinsa. Dar visul incepe sa‑i alunece printre degete din clipa in care isi pierde inelul de logodna – o bijuterie aflata in familia viitorilor socri de trei generatii – si telefo­nul mobil in timpul unei alarme de incendiu la hotelul unde lua masa cu prietenele. Lucrurile se complica si mai tare cind gaseste din intimplare, aruncat intr‑un cos de gunoi, telefonul lui Sam Roxton, directorul extrem de ocupat al unei firme de consultanta. Poppy nu rezista tentatiei de a se amesteca in viata personala si pro­fesionala a lui Sam Roxton, de care se simte irezistibil atrasa, si se pomeneste antrenata in cele mai neastep­tate si mai nostime situatii.

Autor: Sophie Kinsella
Traducător: Mihaela Doagă
Data apariției: 2012
Editura: Polirom
Titlu original: I’ve Got Your Number
Pagini: 468
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, peripeţii, căsătorie, inel de logodnă, telefon mobil, atracţie, confuzie
  • Sophie Kinsella - Autor
    Sophie Kinsella a studiat stiintele politice, filozofia si economia la Oxford. A lucrat ca ziarista specializata pe probleme financiare. Romanele care o au drept personaj principal pe Rebecca Bloomwood, o shopaholica inraita, au cunoscut un succes imens si au fost traduse in peste treizeci de limbi. Din aceasta celebra serie, la Editura Polirom au aparut pina acum Ma dau in vint dupa cumparaturi (2000; Polirom, 2004, 2006), Goana dupa cumparaturi la New York (2001;...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

26 septembrie 2012, Viva.ro - Paula Stan
"Este una dintre pionierele genului chick lit, caruia foarte multi nu ii vedeau o viata prea lunga in urma cu un deceniu. Dar iata ca dupa revistele glossy, cartile despre aventurile femeilor moderne sint preferate de cititoarele din toata lumea. Seria Shopaholic – care contine sase volume si a carei protagonista este Becky Bloomwood, o jurnalista bolnava de shopping – s-a vindut foarte bine peste tot (cifrele comunicate indica aproape cinci milioane de volume), astfel ca autoarea britanica a abordat recent si alte teme. Cel mai recent roman al sau este Am numarul tau, si introduce un nou personaj, Poppy Wyatt."
New York Post
"Am numarul tau e o carte «amuzanta»? E prea putin spus pentru aceasta comedie ce pune in aceleasi pagini romantismul pasional si povestea de dragoste pe care altii doar o viseaza.” 
The Plain Dealer
"Iata cartea ideala: o citesti repede, o citesti rizind si tocmai cind crezi ca ai avut de-a face cu o lectura usoara de vara, incepi sa-ti pui si intrebari despre sensul vietii.” 

Opinia cititorilor