TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sora lui Caroline

Sheila O'Flanagan
Colecții/Serii: Romance
Sora lui Caroline (2002), un roman populat cu figuri feminine pline de viata si pasiune, prezinta relatia tensionata dintre doua surori extrem de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1379-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Sora lui Caroline (2002), un roman populat cu figuri feminine pline de viata si pasiune, prezinta relatia tensionata dintre doua surori extrem de diferite ca infatisare si temperament, ale caror destine se impletesc pe intreg parcursul romanului. Frumoasa, fermecatoare si nonconformista, Caroline intruchipeaza visul oricarui barbat din Dublin, spre disperarea surorii sale mai mici, Tossa, pe care soarta n-a inzestrat-o cu acelasi sex-appeal si care se simte in permanenta eclipsata. Roata destinului se intoarce insa in favoarea Tossei care, datorita inteligentei si mintii sale organizate, reuseste sa-si faca o cariera de succes, in timp ce Caroline este silita sa se casatoreasca la o virsta frageda din cauza unei sarcini neprevazute si sa devina o mama de familie cu norma intreaga. Iar greseala absurda a Tossei, care intr-un moment de vulnerabilitate il saruta pe sotul lui Caroline, distrugind astfel casnicia fragila a acesteia, ameninta sa le dezbine definitiv pe cele doua surori.

Autor: Sheila O'Flanagan
Traducător: Larisa Copăceanu
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Caroline’s Sister
Pagini: 568
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, romance, surori, Dublin, carieră, căsătorie, familie, dezbinare
  • Sheila O'Flanagan - Autor
    Sheila O’Flanagan s-a nascut la Dublin si a avut o cariera de succes in finante, inainte sa i se faca o oferta de publicare la o editura irlandeza si sa renunte la slujba in favoarea scrisului. Este autoarea a doua volume de povestiri si a peste zece romane foarte apreciate, care au atins tiraje impresionante, printre ele numarindu-se: Far from Over (2000), He’s Got to Go (2002), Too Good to Be True (2003) si Yours, Faithfully (2006). Scrie, de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Irish Emigrant
"Personajele Sheilei O’Flanagan reusesc sa tina cititorul cu sufletul la gura de la inceput pina la sfirsit.” 
Irish Examiner
"Un roman extrem de captivant! Sheila O’Flanagan este o povestitoare excelenta, personajele ei sint bine conturate si credibile... Sora lui Caroline este o lectura fascinanta, o carte pe care o poti strecura linistit in valiza cind calatoresti prin lume.” 
Bookseller
"O saga de familie pe care n-o mai poti lasa din mina… "
Commuting Times
"Surorile au intotdeauna nevoie una de cealalta, dar ce se intimpla atunci cind persoana care te tradeaza este chiar sora pe care o iubesti? O ierti ca ti-a distrus viata sau te razbuni distrugind-o la rindul tau pe a ei? Sora lui Caroline este o ocazie excelenta pentru a evada din realitatea cotidiana si ar trebui sa-i incinte pe toti cei carora le plac povestile bine spuse.” 

Opinia cititorilor