TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Jocul stăpânirii

Scott McBain
Colecții/Serii: Suspans
La începutul secolului XXI o singură instituție se ridică deasupra oceanului de corupție și înșelăciune care a înghițit...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-007-0
EAN-16: 9786065790070
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback

Jocul stăpânirii

MAI MULTE DESPRE CARTE

La începutul secolului XXI o singură instituție se ridică deasupra oceanului de corupție și înșelăciune care a înghițit pământul. Colegiul, înființat pe una din insulele Scoției încă din Evul Mediu, este cea mai puternică și mai selectivă organizație secretă din lume. Iar controlul deplin asupra ei îl are doar Stăpânul. Cel care câștigă jocul stăpânirii va fi următorul conducător al Colegiului. Doar cinci membri pot intra în concurs și fiecare trebuie să îndeplinească anumite sarcini și să facă dovada înțelegerii naturii morale și filozofice a Jocului. Dar nu poate exista decât un învingător, iar candidații realizează curând că adevăratele reguli ale competiției le-au fost ascunse. Singurul indiciu este un antic puzzle chinezesc. Nimeni nu stie unde se află, nici ce secrete ascunde. Dar toți speră că le va oferi calea către victorie. Jocul se desfășoară pe tot cuprinsul globului, iar cei implicați vor avea nevoie de toată priceperea lor nu doar pentru a descoperi indiciile, ci și pentru a scăpa cu viață.

Autor: Scott McBain
Traducător: Silviu Genescu
Data apariției: august 2010
Editura: Nemira
Titlu original: The Mastership Game
Pagini: 640
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
suspans, mister, crimă, putere, corupție, teamă, inteligență, victorie
  • Scott McBain - Autor
    Scott McBain s-a născut în Scoția unde a trăit până în 1969 când părinții săi au divorțat și s-au mutat în Marea Britanie. Deține un master în Drept, iar între anii 1986 și 1987 a studiat la Universitatea Harvard datorită unei burse Fulbright. A lucrat în international banking și drept și a călătorit foarte mult. În prezent locuiește în Panama.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor