TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Conspiraţia Mozart

Scott Mariani
Colecții/Serii: Suspans
Leigh Llewellyn, o frumoasă cântăreaţa de operă, îl angajează pe Ben Hope, iubitul său din tinereţe, să cerceteze decesul suspect...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-144-2
EAN-16: 978606579144
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Conspiraţia Mozart

MAI MULTE DESPRE CARTE

Leigh Llewellyn, o frumoasă cântăreaţa de operă, îl angajează pe Ben Hope, iubitul său din tinereţe, să cerceteze decesul suspect al fratelui ei. Potrivit versiunii oficiale, Oliver a murit într-un accident tragic în timp ce investiga misterul morţii lui Mozart. Dar probele spun altceva. Cercetările lui Oliver arată că Mozart, francmason de frunte, a fost ucis de o grupare obscură din interiorul societăţii secrete. Singurele indicii sunt ascunse într-o scrisoare veche, semnată de legendarul compozitor.

Când Ben şi Leigh găsesc înregistrarea video a unui sacrificiu ritualic, realizează că presupusa sectă există şi este încă activă. Şi, mai ales, că membrii ei nu se dau în lături de la nimic pentru a-şi păzi secretul.

De la turnurile din Oxford până la canalele labirintice ale Veneţiei, de la arhitectura maiestuoasă a Vienei până la munţii sloveni acoperiţi de zăpadă, Ben şi Leigh trebuie să parcurgă întregul bătrân continent pentru a afla adevărul din spatele acestei conspiraţii.

Autor: Scott Mariani
Traducător: Adrian Bercea
Data apariției: 2011
Editura: Nemira
Titlu original: The Mozart Conspiracy
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
suspans, mister, francmasonerie, ritualuri, secrete, organizaţie secretă, crimă, Viena, Oxford, aventură

Opinia cititorilor