TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Când Dumnezeu era iepure

Sarah Winman
Colecții/Serii: Premium
Lumea lui Elly este modelată de cei care o locuiesc: părinții iubitori, dar teribil de neatenți; cea mai bună prietenă, care miroase permanent...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93314-4-6
Dimensiuni: 12x19 cm
Tip copertă: Paperback

Când Dumnezeu era iepure

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lumea lui Elly este modelată de cei care o locuiesc: părinții iubitori, dar teribil de neatenți; cea mai bună prietenă, care miroase permanent a chipsuri și care știe cuvinte sofisticate; un vecin bătrân care-i face avansuri; iepurele, pe care micuţa Elly l-a botezat „dumnezeu“. Într-o copilărie condimentată cu momente deopotrivă obișnuite și extraordinare, singura constantă în viața lui Elly este fratele ei. Douăzeci de ani mai târziu, Elly și Joe sunt adulți, dar îi unește aceeași legătură puternică din copilărie. Până când, într-o dimineață senină, un eveniment cutremurător amenință să le distrugă pentru totdeauna relația.

Începută la sfârșitul anilor 1960 și pendulând între Essex, coasta sălbatică a Cornwallului și străzile din New York, povestea lui Elly este o poveste despre copilărie, despre prietenie, despre partea întunecată a dragostei și a sexului, despre forța legăturilor de familie. Mai mult decât orice, este o poveste despre dragoste, în toate formele ei.

Autor: Sarah Winman
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Titlu original: When God Was a Rabbit
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
copilărie, prietenie, dragoste, sex, familie, părinți, avansuri, iepure

Opinii Editoriale

cand dumnezeu era iepure - Renata Nae
În partea a doua a romanului, misterul se pierde, iar aşteptările mele de la acest personaj se spulberă şi ele. În orice caz, finalul nu întâlneşte aşteptările mele, dar poate asta-i frumusețea – contrastul între cele două perioade ale vieții.

Opinia cititorilor