TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Un tangou în prerie

Robert James Waller
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
Un tangou in prerie este continuarea bestsellerului Podurile din Madison County. Romanul, desi o poveste de sine statatoare, este considerat de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-46-0326-4
EAN-16: 973460326
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Un tangou in prerie este continuarea bestsellerului Podurile din Madison County.

Romanul, desi o poveste de sine statatoare, este considerat de autor o continuare a marelui sau succes, intrucit personajul principal, ratacitorul si singuraticul Carlisle McMillan, e fiul nelegitim al fotografului Robert Kincaid, celebrul erou al Podurilor din Madison County. Aflat in cautarea unui colt de lume cu peisaje intinse si salbatice, Carlisle se stabileste intr-un orasel din Dakota de Sud, unde spera sa gaseasca linistea sufleteasca dupa care tinjeste. Dar, desi aceasta mica asezare izolata pare sa corespunda initial asteptarilor sale, tihna ii este in curind tulburata de hotarirea autoritatilor de a construi o autostrada care sa revitalizeze economia regiunii. Mai mult, nici viata sentimentala a lui Carlisle nu este lipsita de complicatii: la scurt timp dupa sosire, cunoaste doua femei la fel de frumoase si de independente, dar cu personalitati complet diferite: curajoasa Gally Deveraux si enigmatica Susanna Benteen, iar tulburatoarea poveste de dragoste care urmeaza isi va lasa pentru totdeauna amprenta asupra destinului sau.

Autor: Robert James Waller
Traducător: Rodica Ştefan
Data apariției: 2006
Editura: Polirom
Titlu original: High Plains Tango
Pagini: 408
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, beletristică, podurile din madison county, continuare, preerie, dakota de sud, dragoste, destin
  • Robert James Waller - Autor
    Robert James Waller (n. 1939 in Rockford, Iowa) este scriitor, fotograf si muzician. A obtinut un doctorat in finante la Universitatea Bloomington, Indiana, apoi a predat la University of Northern Iowa. A debutat in 1992 cu Podurile din Madison County, cel mai mare bestseller american al tuturor timpurilor: tradus in 25 de limbi si vindut in peste 12 milioane de exemplare, a ramas timp de 150 de saptamini in fruntea listei de bestelleruri a ziarului New York Times....
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Mihaela SPINEANU, decembrie 2006, Elle
Mihaela SPINEANU, decembrie 2006, ElleDupa Podurile din Madison County, Waller recidiveaza cu povestea singuraticului Carlisle McMillan, fiul nelegitim al celebrului erou din romanul sau anterior. E o poveste despre un om aflat in cautarea unui colt de liniste intr-o lume nebuna. Numai ca astazi e din ce in ce mai greu sa fugi de lume, caci «civilizatia» te urmareste pina si in cel mai izolat orasel.
16 decembrie 2006, Suplimentul de cultură - Ana-Maria Onisei
"Romanul Un tangou in prerie e scris ca o continuare a instrainarii si, in acelasi timp, a apropierii de sensibilitatea umana exploatata initial prin personajul Robert Kincaid. De aceasta data, cel care isi construieste viata dupa regulile demnitatii si ale singuratatii e fiul nelegitim al acestuia, Carlisle McMillan, un dulgher nitel spiritualizat, a carui existenta se tese intre dragostea pentru munca, autoizolare si aprecierea valorilor ancestrale ale spiritului aventurierilor americani. Ratacind prin propria poveste, McMillan alege – curajos – sa-si refaca viata de la zero (desi nu ni se spune ca avem de-a face cu o «a doua sansa», putem lesne intui asta), in mijlocul salbaticiei. Oraselul Salamander ascunde legende sinucigase, oameni simpli, joviali si frumuseti pitoresti in the middle of nowhere."

Opinia cititorilor