TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Salvarea templierilor

Raymond Khoury
Colecții/Serii: Suspans
Continuarea bestsellerului internațional Ultimul templier Anul 1203. Constantinopolul este asediat de un grup secret de cavaleri templieri,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-579-365-1
Dimensiuni: 15x22 cm
Tip copertă: Hardcover

Salvarea templierilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Continuarea bestsellerului internațional Ultimul templier

Anul 1203. Constantinopolul este asediat de un grup secret de cavaleri templieri, care se infiltrează în biblioteca imperială. Vor să pună mâna pe documente periculoase, care nu trebuie să ajungă la dogele Veneției. Secrete ascunse în codexuri declanșează o aventură pe viață și pe moarte.

Mileniul al III-lea d. Hr. Sean Reilly, agent FBI, se strecoară în Arhivele Vaticanului, acolo unde sunt depozitate documentele despre Inchiziție. Tess Chaykin, iubita lui, a fost răpită și-și poate recâștiga libertatea numai cu ajutorul unui document ascuns într-un mormânt – Fondo Templari, o istorie secretă a vestiților templieri. Reilly sustrage documentul prețios și astfel începe lupta.

Vândut în milioane de exemplare în SUA și Marea Britanie, romanul Salvarea templierilor își așteaptă cititorii cu povești, întâmplări și personaje care înfierbântă imaginația.

Autor: Raymond Khoury
Traducător: Theodora Toma
Data apariției: iulie 2012
Editura: Nemira
Titlu original: The Templar Salvation
Pagini: 520
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, ficţiune istorică, proză contemporană, aventuri, acţiune, suspans, răpire
  • Raymond Khoury - Autor
    Raymond Khoury, originar din Liban, s-a refugiat în timpul Razboiului Civil, in anul 1975, la New York. Apoi s-a întors in Liban si a studiat arhitectura la Universitatea Americana din Beirut. La terminarea studiilor, in anul 1984, cand a izbucnit din nou razboiul,Raymond Khoury a fost evacuat din oras la bordul unui elicopter si s-a stabilit la Londra, unde si-a deschis un birou de arhitectura. Raymond Khoury este autorul bestsellerului...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus