TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Arlington Park

Rachel Cusk
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Eroinele romanului lui Rachel Cusk sunt cinci femei care traiesc intr-o sera stralucitoare si prospera: Arlington Park, eleganta suburbie londoneza...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-198-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Arlington Park

MAI MULTE DESPRE CARTE

Eroinele romanului lui Rachel Cusk sunt cinci femei care traiesc intr-o sera stralucitoare si prospera: Arlington Park, eleganta suburbie londoneza unde se cultiva conventia, indiferenta si ipocrizia. Ce se ascunde dincolo de aparentele unei casnicii fericite si de fatada unei vile luxoase? Intr-o singura zi, mai mult sau mai putin obisnuita, cinci femei isi dau jos mastile.

"Arlington Park este un roman uluitor, in acelasi timp amuzant, emotionant, crud, tandru si cutremurator. Este cea mai buna carte de fictiune aparuta in 2006." (Helen Dunmore)

"Putini scriitori pot da cotidianului o stranietate si o stralucire atat de intense. Rachel Cusk este o voce foarte puternica, in care distingem tonuri din Virginia Wolf, Franz Kafka sau Evelyn Waugh." (Time Out)

"O carte de o delicatete extraordinara despre compromisurile si sacrificiile de sine pe care le presupun casatoria si maternitatea. Plina de adevaruri incomode, dar vitale!" (The Observer)

Autor: Rachel Cusk
Traducător: Roxana Patraş
Data apariției: 2008
Titlu original: Arlington Park
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură, ficţiune, identitate, căutare de sine, feminitate, destin
  • Rachel Cusk - Autor
    Rachel Cusk s-a nascut in Canada in 1967, dar copilaria si-a petrecut-o, in mare parte, in Los Angeles. Studiile medii si le face insa in Marea Britanie, si tot acolo va urma si cursuri de literatura engleza, la New College, Oxford. Calatoreste in Spania si America Centrala. Debuteaza la varsta de douazeci si sase de ani, in 1993, cu Saving Agnes, care a fost distins cu Premiul Whitbread. Pentru The Country Life (1997) primeste Premiul Somerset Maugham. A Life's...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Time Out
"Putini scriitori pot da cotidianului o stranietate si o stralucire atat de intense. Rachel Cusk este o voce foarte puternica, in care distingem tonuri din Virginia Wolf, Franz Kafka sau Evelyn Waugh." 
The Observer
"O carte de o delicatete extraordinara despre compromisurile si sacrificiile de sine pe care le presupun casatoria si maternitatea. Plina de adevaruri incomode, dar vitale!" 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus