TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sărutul morţii. Vampirii din Morganville (Vol. VIII)

Rachel Caine
Vampirul Michael Glass tocmai primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Muzica lui a atras atenţia unui renumit producător...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-546-9
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Stingerea Stingerea Rachel Caine

Sărutul morţii. Vampirii din Morganville (Vol. VIII)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Vampirul Michael Glass tocmai primeşte apelul telefonic pe care-l aşteptase de multă vreme. Muzica lui a atras atenţia unui renumit producător muzical din Dallas, care vrea să-i înregistreze un disc demo şi să îi organizeze câteva concerte… ceea ce înseamnă că Michael va trebui să pătrundă în lumea oamenilor.

Însă nu va călători singur. Îl vor însoţi în primul rând prietenii săi umani – rebela Eve, deseori neînţeleasa Claire şi curajosul Shane. Alături de ei va fi prezent, în calitate de escortă, vampirul Oliver, nemuritoare mână forte. Cu un astfel de grup, totul se poate transforma însă într-o excursie de coşmar.

Şi, într-adevăr, aventura care-i aşteaptă se dovedeşte mai periculoasă decât orice închipuire. Captivi în orăşelul Blacke, alături de oameni care-i urăsc şi un sălbatic grup de vampiri nomazi, dornici să-şi ofere un ospăţ scăldat în sânge, Michael şi prietenii săi riscă să nu mai ajungă în Dallas la timp… sau chiar niciodată.

Autor: Rachel Caine
Traducător: Adrian Deliu
Data apariției: martie 2013
Editura: Leda
Titlu original: Morganville Vampires VIII: Kiss of Death
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru tineri, fantasy, vampiri, aventură, mister, sânge, moarte
  • Rachel Caine Rachel Caine - Autor
    Rachel Caine, pe adevăratul ei nume Roxanne Longstreet Conrad, este o autoare americană de SF, fantasy, suspans şi horror, care publică din 1991 sub mai multe pseudonime. Pe lângă seria Vampirii din Morganville, Rachel Caine este autoarea şi a popularei...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Darque Reviews
"O lume şocantă în care domnesc vampirii, supravieţuiesc numai cei puternici, iar dragostea oferă speranţă în cele mai întunecate clipe.”

Opinia cititorilor