TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Casa de sticlă LE-RAC-VDMCDS-13-N-002
Casa de sticlă
Vezi
galerie

Casa de sticlă

de Eve Chase

Titlu apărut în colecția Buzz Books la Litera

Id: #229124

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Deschide ușa către un secret de familie întunecat...
 

Descriere produs

Un bebeluș este abandonat în pădurea străveche de la Foxcote, dar este găsit și salvat de locuitorii conacului, refugiați în peisajul rural în urma unui incendiu care le-a distrus casa din Londra. Fetița aduce multă bucurie în familia copleșită de tristețe și de tulburare. De teamă că autoritățile le-ar putea lua copilul, bona și membrii familiei păstrează cu strășnicie secretul. Pentru un timp, trăiesc cu toții izolați într-o lume idilică, scăldată în razele soarelui furișate printre copaci, o lume unde regulile normale ale societății nu se aplică. Dar nenorocirea nu poate fi ținută multă vreme la distanță. După câteva zile, un cadavru este găsit în pădure, iar scandalul explodează.

 

Zeci de ani mai târziu, o femeie care se confruntă cu propriile întrebări despre trecut este forțată să caute răspunsuri. Depășindu-și temerile cu privire la ce ar putea să afle, ea decide să descopere cu orice preț adevărul. 

 

Casa de sticlă este un roman de familie, un roman despre dragostea maternă, despre apartenență și prevalența legăturilor sufletești în fața celor biologice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eve Chase

Traducător: Mihaela Serea

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: The Glass House

ISBN: 978-606-33-9440-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: iubire, moarte, secret

 

Opinii editoriale

„Un roman plin de mister, captivant, frumos scris, cu un bogat simț al atmosferei locale, cu o galerie de personaje memorabile și o mulțime de secrete adânci și întunecate.

Kate Morton

Eve Chase este o scriitoare extraordinară, iar Casa de sticlă este, fără discuție, cea mai bună carte a ei de până acum. Nimeni nu creează familii atât de complexe, de adorabile și de profund convingătoare ca Chase. În plus, este o maestră a narațiunii pe două planuri temporale.“

Lisa Jewell, autoarea bestsellerului „O viață regăsită”
Eve Chase
Eve Chase
Autor

Eve Chase a studiat literatură engleză la Universtiatea din Manchester și a făcu...

vezi autor