TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Copiii pierduţi

Peter Straub
Colecții/Serii: SFFH
O sinucidere inexplicabilă, un univers teluric ocolit de toți, o iubire între un el și o ea desfășurată la limitele atemporale și...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-733-303-2
Dimensiuni: 10x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Copiii pierduţi

MAI MULTE DESPRE CARTE

O sinucidere inexplicabilă, un univers teluric ocolit de toți, o iubire între un el și o ea desfășurată la limitele atemporale și aspațiale, o formă feminină diabolică, o trimitere subtilă la mitologia strigoiului din cultura est-europeană – formează în mare parte rețeta romanului semnat de Peter Straub.

Narațiunea încărcată de simbolism creează firul povestirii din perspectiva lui Timothy Underhill, un scriitor cunoscut de ficțiune horror, care sosește în orășelul natal căutând explicații pentru sinuciderea cumnatei sale, pentru ca apoi să se implice în dispariția misterioasă a nepotului său, Mark. În scenă intră personaje diabolice, un ucigaș înconjurat de o aură de legendă, un pedofil criminal în serie, acestea asigurând numai fundalul în povestea încărcată de misticism în care scriitorul se axează pe investigația începută de Mark, băiatul de 15 ani marcat de moartea mamei sale și care cade pradă unei iubiri ciudate.

Autor: Peter Straub
Traducător: Alexandra Dănilă
Data apariției: 2009
Editura: Tritonic
Titlu original: Lost Boy, Lost Girl
Pagini: 240
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
SF, mister, suspans, aventuri, strigoi, dispariție, crimă, sinucidere, mitologie, vampir, iubire, fantastic, fantasy

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus