logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Unsprezece minute

Paulo Coelho
Colecții/Serii: Seria de autor Paulo Coelho
Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-393-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback
Alte volume:
Unsprezece minute Unsprezece minute Paulo Coelho

MAI MULTE DESPRE CARTE

Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă. La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevarată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."

O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogăţie, dar sfârşeste în stradă, ca prostituată. În Geneva, Maria se îndepărtează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex.

În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânăr şi chipeş pictor. În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul plăcerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina lăuntrică" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.
În acest palpitant şi îndrăzneţ roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu propriii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică".

Autor: Paulo Coelho
Traducător: Pavel Cuilă
Data apariției: 2011
Titlu original: Onze minutos
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
bestseller, literatură braziliană, proză contemporană, roman, prostituată, dragoste, sexualitate, cunoaștere de sine
  • Paulo Coelho Paulo Coelho - Autor
    Paulo Coelho s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 80 de limbi şi editate în peste 200 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus