logo
TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist

Aleph

Paulo Coelho
Colecții/Serii: Seria de autor Paulo Coelho
În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-689-424-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback
Alte volume:
Aleph Aleph Paulo Coelho
Ediția a II-a

MAI MULTE DESPRE CARTE

În cel mai personal roman al său de până acum, Paulo Coelho ne invită într-o curajoasă şi insolită călătorie către descoperirea de sine. La fel ca protagonistul celebrului său roman Alchimistul, Paulo trece printr-o profundă criză sufletească. Pentru a găsi o cale spre renaştere şi îmbogăţire spirituală, hotărăşte să aleagă un nou început, călătorind, cunoscând oameni şi descoperind locuri.

În acest periplu, menit să-i redea energia şi pasiunea pierdute, Paulo poposeşte mai întâi în Africa, apoi în Europa, ajungând în Asia cu Transsiberianul. Întâlnirea cu Hilal este însă cu totul neaşteptată. Tânăra violonistă este de fapt femeia pe care, cu cinci veacuri în urmă, a iubit-o, dar a trădat-o, gest care îi întunecă existenţa prezentă şi îl împiedică să fie fericit. Alături de ea, Paulo va începe o călătorie mistică în spaţiu şi timp, descoperind calea către dragoste, către iertare şi către curajul de a depăşi încercările inevitabile ale vieţii.

Aleph ne îndeamnă să ne privim cu alţi ochi trecerea noastră prin această lume: am ajuns acolo unde vrem să fim? Facem într-adevăr ce ne dorim? Schimbă-ţi viaţa. Rescrie-ţi destinul. Unele cărţi se citesc. Aleph se trăieşte.

Autor: Paulo Coelho
Traducător: Micaela Ghiţescu
Data apariției: 2011
Titlu original: Aleph
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură, proză, roman, schimbare, existenţă, destin, călătorie, fericire, dragoste, întâlnire, impas
  • Paulo Coelho Paulo Coelho - Autor
    Paulo Coelho s-a născut la Rio de Janeiro în 1947. Este unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii, cărţile sale traduse în 80 de limbi şi editate în peste 200 de ţări atingând, până în prezent, vânzări de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus