TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Evanghelia după Satana

Parick Graham
Colecții/Serii: Suspans
În februarie 1348, în timpul Marii Ciume, în mănăstirea-fortăreaţă Bolzano, maica stareţă Isolda de Trente s-a zidit de vie,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8073-07-1
EAN-16: 978606807307
Dimensiuni: 16,5x24 cm
Tip copertă: Hardcover

Evanghelia după Satana

MAI MULTE DESPRE CARTE

În februarie 1348, în timpul Marii Ciume, în mănăstirea-fortăreaţă Bolzano, maica stareţă Isolda de Trente s-a zidit de vie, pentru a lua cu ea în mormânt un secret înspăimântător: imaginea unui ucigaş fără chip care o urmărea în aceste locuri sfinte. Treisprezece nopţi, treisprezece crime ritualice, treisprezece călugăriţe crucificate. De la acel apus, de când s-a înstăpânit asupra mănăstirii Bolzano, maica streță a văzut cum Fiara s-a hrănit cu carnea şi cu sufletele slujitoarelor Domnului.

În 2006, la Hattiesburg, Rachel, asistenta şerifului local, anchetează dispariţia a patru tinere. După ce dispare la rândul ei în mod misterios, Marie Parks, agent FBI cu puteri paranormale, intervine să ancheteze cazul. Specializată în cross-killers, criminali în serie care îşi schimbă des locul, Marie descoperă cadavrul mutilat al lui Rachel şi corpurile celor patru chelneriţe crucificate într-o criptă. Ucigaşul, de o cruzime metodică nemaiîntâlnită, pare a fi trimis de peste secole de Satan însuşi.

La Vatican, câteva zile mai târziu cardinalul Oscar Camano, liderul congregaţiei Miracolelor, realizează că cele patru tinere asasinate sunt cele trimise de el în Statele Unite pentru a ancheta valul de crime din sânul ordinului secret al Pustnicelor, însărcinat cu păzirea manuscriselor interzise ale creştinătăţii. Din acest moment, părintelui iezuit Carzo, cel mai bun exorcist din rândul Bisericii, îi revine sarcina de a regăsi evanghelia pierdută în urmă cu şase secole: Evanghelia după Satan.

Aparent fără legătură, toate aceste evenimente se dovedesc a fi strâns  înlănțuite în romanul lui Patrick Graham,Evanghelia după Satan.

Autor: Parick Graham
Traducător: Diana Morăraşu
Data apariției: 2009
Editura: Nemira
Titlu original: L’évangile selon Satan
Pagini: 478
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
crime ritualice, mister, satanism, Evul Mediu, Marea Ciumă, Vatican, roman polițist, creștinism, FBI

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver Evanghelia după Satana Koontz, Clive Barker, William Peter Blatty, Stephen King, Lovecraft, Poe sunt scriitori ce îi găseṣti pe rafturile bibliotecii mele. Filmele ṣi cărṭile horror sunt un viciu de care nu o să mă pot vindeca vreodată. Ăsta este motivul pentru care în momentul în care am văzut sângeriul titlu Evanghelia după Satana am scăpat un ”uaaaaaah!”. Și-am aṣteptat cuminte rândul, iar în momentul în care am luat-o în mână m-a cuprins în ghearele sale demonice. Nu mi-a mai dat drumul un weekend întreg, fiind nevoie de o exorcizare din partea iubitei mele care a făcut apel la unele...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus