TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Viaţa cea nouă

Orhan Pamuk
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
Elaborat si dinamic, acest clarobscur fictional urmareste amestecul de culturi, de Occident si Orient, si adauga un capitol stralucitor in enigma...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1951-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:

MAI MULTE DESPRE CARTE

Elaborat si dinamic, acest clarobscur fictional urmareste amestecul de culturi, de Occident si Orient, si adauga un capitol stralucitor in enigma identitara pe care, prin romanele sale, Orhan Pamuk isi propune sa o orchestreze.

Autor: Orhan Pamuk
Traducător: Luminiţa Munteanu
Data apariției: 2011
Editura: Polirom
Titlu original: Yeni hayat
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură turcă, literatură contemporană, roman meditaţie, carte, sens, enigmă, conspiraţii, student, Anatolia, bizar, peisaj haotic, stafii, dragoste, iniţiere, moarte, premiul Nobel
  • Orhan Pamuk - Autor
    Orhan Pamuk este cîștigătorul Premiului Nobel pentru Literatură în anul 2006. Romanul Mă numesc Roșu a cîști­gat în anul 2003 IMPAC Dublin Literary Award. Opera sa a fost tradusă în peste patruzeci de limbi. În prezent, Orhan Pamuk trăiește în Istanbul.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Guardian
"Un roman care naste obsesii. Imaginati-va ca Borges ar fi scris scenariul filmului Suspecti de serviciu... aveti in fata rezultatul. ” 
Orhan Pamuk
"De-abia cind am ajuns sa-mi scriu cartile, am inceput sa inteleg ce inseamna autenticitatea sau periferia in literatura. Ca sa scrii bine, trebuie sa devii constient de ranile sufletului, si fiecare om isi poarta propriile rani. De aici si credinta copilareasca, oarba ca ar trebui sa fim intelegatori unii cu ceilalti.” 
Wall Streeet Journal
"Un roman nou, ametitor, parca rasarit din indoielile ce-l macina pe Borges si calauzit de lirismul vioi al lui Gabriel Garcia Marquez.” 

Opinia cititorilor