TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Obsesia LI-NOR-OBSCBM-16-N-001
Obsesia
Vezi
galerie

Obsesia

de Nora Roberts

Titlu apărut în colecția Blue Moon la Litera

Id: #246127

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Naomi Bowes și-a pierdut inocența în noaptea în care și-a urmat tatăl în pădure. Eliberând-o pe tânăra ținută captivă de el, copila de nici doisprezece ani a dezvăluit crimele oribile ale tatălui său. Dar păcatele lui Thomas David Bowes o urmăresc, chiar și atunci când e la un pas de fericire.


Devenită un fotograf de succes și trăind sub numele de Naomi Carson, ea a găsit un loc pe care să-l transforme în căminul mult visat – o casă veche, ce necesită reparații, aflată la mii de kilometri distanță de tot ceea ce a cunoscut vreodată. Naomi își dorește o existență solitară, dar locuitorii din Sunrise Cove se dovedesc a fi foarte prietenoși și reușesc să-și croiască drum către inima ei – mai cu seamă chipeşul Xander Keaton.


Naomi simte că nu mai poate rămâne în izolarea ei și știe că relațiile prilejuite de noua sa viață sunt ceea ce ființa ei a râvnit în taină dintotdeauna. Dar păcatele tatălui său pot deveni o obsesie, și, așa cum Naomi știe deja, trecutul ei este un coșmar care o urmărește necontenit.


Nora Roberts a scris peste 200 de romane, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nora Roberts

Traducător: Liana Mihăilescu

Data apariției: septembrie 2016

Titlu original: The Obsession

ISBN: 978-606-33-1043-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera

Teme: adevăr, anchetă, moarte, secret

Nora Roberts
Nora Roberts
Autor

Nora Roberts este autoarea a peste 200 de romane de dragoste și majoritatea au i...

vezi autor