TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Turnul sinucigasilor

Nick Hornby
Colecții/Serii: Raftul Denisei
Cu stilul ireverentios si ironic care l-a consacrat, Hornby urmareste in acest roman patru personaje aflate in pragul sinuciderii, invitandu-ne sa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-50-1335-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Turnul sinucigasilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu stilul ireverentios si ironic care l-a consacrat, Hornby urmareste in acest roman patru personaje aflate in pragul sinuciderii, invitandu-ne sa descoperim, alaturi de ele, momentele de fericire pe care nu mai stim sa ni le oferim. Impactul imens al cartii lui Nick Hornby rezida in amestecul de emotie si umor, de autoderiziune, sinceritate si seriozitate, care transforma un subiect atat de delicat intr-o apologie a micilor bucurii ale vietii.

Autor: Nick Hornby
Traducător: Irina Negrea
Data apariției: 2006
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură
  • Nick Hornby Nick Hornby - Autor
    Nick Hornby s-a nascut in 1957 la Maidenhead, Anglia. A studiat si apoi a predat la Cambridge, a lucrat ca jurnalist independent. Va cunoaste un succes rasunator chiar cu romanul de debut, Febra stadioanelor, publicat in 1992. In 1995, un alt roman al sau devine...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

"Hornby este un scriitor care mizeaza pe emotie, iar efectul e maxim atunci cand vorbeste despre moarte, arbitrul suprem al literaturii serioase. Evitand insa sentimentalismul, Hornby scrie o carte despre limitele alegerii, regretele tardive si miracolul celei de-a doua sanse." (The Washington Post Book World)
"In Turnul sinucigasilor, Hornby exploreaza schimbarile de optica, violente si neasteptate, care spulbera pana si cea mai sumbra viziune si fac viata sa merite sa fie traita." (Booklist)
"Exceptional... una dintre cele mai bune scriituri si unele dintre cele mai interesante personaje pe care am avut placerea sa le descopar intr-un roman." (Johnny Depp)

Opinia cititorilor