TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Stoc furnizor
PREȚ: 8,19 lei
-15%9,63 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.06.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fete

Nic Kelman
Stoc furnizor
PREȚ: 8,19 lei
-15%9,63 lei
Disponibilitate: Stoc furnizor
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 07.06.2017
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Eroscop
O explorare indecentă a libidoului masculin, o carte bine scrisă, un festin erotic, Fete este o călătorie în cele mai ascunse cotloane...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-246-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Fete

MAI MULTE DESPRE CARTE

O explorare indecentă a libidoului masculin, o carte bine scrisă, un festin erotic, Fete este o călătorie în cele mai ascunse cotloane ale dorinţei masculine. O poveste despre bărbaţi prinşi în capcana propriei lor puteri. Despre cei care sacrifică tot pentru a atinge culmile succesului şi care sfârşesc prin a-şi pierde sufletele. Care nu se regăsesc decât trăind indirect şi obsesiv prin femei mult mai tinere decât ei.

Romanul conţine mărturisiri pe care bărbaţii nu le pot face cu uşurinţă şi care, exprimate direct, devin şocante pentru orice cititor.

„Scriind această carte mi-am dat seama că psihologia masculină riscă să alunece în două tipuri de capcane: teama faţă de ceea ce gândesc ceilalţi despre tine (în special ceilalţi bărbaţi) şi frica de a pierde controlul asupra propriei tale vieţi. Fete este o carte despre ce se întâmplă atunci când noi, bărbaţii, dăm frâu liber acestor obsesii."

Nic Kelman

Autor: Nic Kelman
Traducător: Diana Teodoru
Data apariției: 2008
Editura: Trei
Titlu original: Girls
Pagini: 241
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman erotic, dorinte, obsesii

Opinii Editoriale

San Francisco's Chronicle & New York Journal News
Una dintre cele mai bune cărţi ale anului...
Elle
O carte care te prinde în mrejele ei de la prima propoziţie... Bine susţinută, scrisă inteligent şi, în acelaşi timp, mustind de sexualitate, aceasta este în mod clar opera unui scriitor care a cântărit bine obsesiile noastre culturale – tinereţea, puterea şi banii. Nic Kelman traduce toate aceste fixaţii într-o formulă ce depăşeşte cu mult realitatea imediată care, de multe ori, pare desprinsă dintr-un TV show...
Uncut
Am citit-o dintr-o suflare... Este la fel de crudă ca proza lui Selby Jr. sau Bukowski şi la fel de puternică în descrierea andropauzei ca orice carte semnată de John Updike, Philip Roth sau Richard Yates. Fete este prea perversă ca să poţi continua lectura, dar atât de irezistibilă încât nu poţi să o laşi din mână. O carte genială, de o extraordinară putere vizuală de descriere a libidolului masculin aflat în declin.

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus