TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Prin Ţara Simţurilor. Poveste erotică

Nedjma
Colecții/Serii: Eroscop
Frumoasa Leila este căsătorită din voia părinţilor cu un bărbat neîndemânatic, care nu reuşeşte să facă faţă primei nopţi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-282-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Prin Ţara Simţurilor. Poveste erotică

MAI MULTE DESPRE CARTE

Frumoasa Leila este căsătorită din voia părinţilor cu un bărbat neîndemânatic, care nu reuşeşte să facă faţă primei nopţi şi să o dezvirgineze pe tânăra lui soţie. Se stârneşte o dramă de proporţii, Leila este acuzată că nu ar fi virgină şi este alungată. Apare Zobida care susţine că, de fapt, Leila este legată (exista obiceiul ca himenul fetiţelor să fie legat prin vrajă, astfel încât ele să nu-şi piardă virginitatea înainte de căsătorie). Îi propune Leilei să meargă împreună să o găsească pe femeia care a legat-o în copilărie şi să-i ceară dezlegarea vrăjii.

Călătoria pe care Zobida o propune Leilei are drept scop emanciparea fetei, care nu este încă pregătită să accepte faptul că în spatele prejudecăţilor ei stă de fapt o educaţie represivă, menită să ţină o femeie închisă într-un jug al familiei. Romanul se încheie cu o poveste de dragoste din care cu greu reuşeşti să te smulgi.

Autor: Nedjma
Traducător: Doru Mareş
Data apariției: 2009
Editura: Trei
Titlu original: La traversée des sens
Pagini: 248
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
căsătorie, prima noapte, dezvirginare, vrăji, emancipare, prejudecăţi, represiv

Opinia cititorilor