TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Linii de falie

Nancy Huston
Colecții/Serii: Leda Contemporan
Bestseller în Franţa şi tradus în 27 de limbi, fascinantul roman al scriitoarei canadiene Nancy Huston surprinde patru generaţii ale...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-102-230-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Linii de falie

MAI MULTE DESPRE CARTE

Bestseller în Franţa şi tradus în 27 de limbi, fascinantul roman al scriitoarei canadiene Nancy Huston surprinde patru generaţii ale unei familii, mergând pe urmele unui secret vechi de şase decenii. Este o poveste cu accente poetice şi profunde, care se derulează în ordine cronologică inversă, din 2004 până în 1944, şi din California zilelor noastre până pe Coasta de Est a Statelor Unite, de la Haifa la Toronto şi de acolo până la München-ul celui de-al Doilea Război Mondial. 
Secretul ascuns timp de generaţii iese la lumină treptat, într-o naraţiune construită cu originalitate, urmând o structură temporală fracturată, asemenea unor linii de falie, şi culminând cu dezvăluirea întunecatului adevăr ce leagă între ele aceste personaje.

Autor: Nancy Huston
Traducător: Laura Georgiana Fratu
Data apariției: 2009
Editura: Leda
Titlu original: Lignes de faille
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură contemporană, premiul Femina, bestseller francez, premiul Goncourt, premiul Orange, familie, secret
  • Nancy Huston Nancy Huston - Autor
    Nancy Huston s-a născut în Canada, la Calgary, în 1953 şi a studiat în Noua Anglie şi la New York. Când a împlinit douăzeci de ani, a plecat la Paris, unde s-a şi stabilit. A scris atât în limba franceză, cât...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Joanne Wilkinson, Booklist
„Romanul plin de forţă scris de Huston îmbină ritmul alert al unui thriller cu complexitatea emoţională ce reprezintă marca celor mai reuşite poveşti de familie.” 
Sabine Audrerie, Le Figaro
„Pentru Nancy Huston, inventivitatea narativă a devenit o specialitate, ea reînnoindu-şi propriul gen cu fiecare carte.” 

Opinia cititorilor