TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Fetele lui Faraday

Monica McInerney
Colecții/Serii: Romance
Maggie Faraday, protagonista romanului Fetele lui Faraday, isi petrece copilaria intr-o casa neconventionala, plina de viata, din Tasmania, cu tinara...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1481-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Maggie Faraday, protagonista romanului Fetele lui Faraday, isi petrece copilaria intr-o casa neconventionala, plina de viata, din Tasmania, cu tinara ei mama (de numai saptesprezece ani), patru matusi fascinante si un bunic excentric. Copilul primeste educatia necesara si se bucura din plin de linistea si confortul unei familii, insa, cu numai citeva saptamini inainte ca Maggie sa implineasca fragila virsta de sase ani, are loc un eveniment socant care le schimba tuturor vietile. Trec douazeci de ani si Maggie, acum la New York, primeste o vizita surpriza a bunicului ei, care aduce cu sine o revelatie neasteptata si o propunere de a reuni familia. Este momentul in care Maggie incepe sa-si dea seama ca persoanele pe care credea ca le cunoaste atit de bine au secrete adinc ingropate. Povestea fetelor Faraday este o saga de familie, plina de caldura si umor, un roman impresionant, cu secrete si minciuni, cu amintiri puternice care leaga inevitabil membrii oricarei familii, dar, din pacate pot sa duca si la despartiri dureroase.

Roman distins cu General Fiction Award, Australia, 2008 

Autor: Monica McInerney
Traducător: Roxana Marin
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: Those Faraday Girls
Pagini: 552
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, romance, copilărie, Tasmania, New York, saga de familie, secrete, minciuni, despărţiri
  • Monica McInerney - Autor
    Monica McInerney s-a nascut in 1965, a crescut intr-o familie cu sapte frati in regiunea vinicola Clare Valley din sudul Australiei, unde tatal ei era angajat al Cailor Ferate, iar mama ei lucra la biblioteca locala. Monica a trait in mai multe locuri din Australia si Irlanda, a locuit o vreme la Londra si a facut numeroase calatorii. A lucrat ca editor de carte timp de zece ani, promovind autori si evenimente importante la Dublin, a organizat festivaluri turistice...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Irish Independent
"O poveste cu surori care se iubesc si se lupta in felul acela in care numai surorile o pot face – o saga de familie impresionanta, uneori trista si amara... Cu siguranta un roman care se cere ecranizat.”
Manly Daily
"Scrisa cu mult umor si intelegere, Fetele lui Faraday este o carte de neuitat, imposibil de lasat din mina... subtila, cu personaje complexe si o poveste impresionanta despre legaturi de familie si secrete insondabile.” 
Irish American Post
"Intotdeauna e o placere, poate chiar pacatoasa uneori, sa te scufunzi intr-un roman de Monica McInerney, cu intrigile ei ingenioase, captivante, si dialogurile pline de viata.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus