TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cum am devenit Audrey Hepburn

Mitchell Kriegman
Colecții/Serii: Chic
 Lisbeth, cel de-al doilea copil al unei familii destrămate din Jersey, știe un singur lucru: nu vrea să ajungă asistentă medicală, așa...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-5820-6
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

 Lisbeth, cel de-al doilea copil al unei familii destrămate din Jersey, știe un singur lucru: nu vrea să ajungă asistentă medicală, așa cum și-ar fi dorit mamă ei. Vizitându-și cea mai bună prietenă, custode la Muzeul Metropolitan de Artă, are ocazia să probeze rochia purtată de Audrey Hepburn în Mic dejun la Tiffany, celebra ecranizare a romanului lui Truman Capote. Ajunge astfel în preajmă prințeselor și mogulilor din Manhattan, care o iau drept una de-a lor și o invită la o petrecere. Este doar începutul unei aventuroase călătorii într-o lume pe care până atunci o cunoscuse doar din reviste și de pe site-urile unor fan cluburi și în care, luată de văl, intră în pielea lui Audrey Hepburn. Contrastul dintre viață de noapte petrecută în cluburi și la evenimente mondene și muncă de chelnerița într-un mic restaurant din timpul zilei dă naștere unei spumoase și interesante intrigi.

Autor: Mitchell Kriegman
Traducător: Ines Hristea
Data apariției: decembrie 2015
Editura: Polirom
Titlu original: Being Audrey Hepburn
Pagini: 440
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Audrey Hepburn, evenimente mondene, roman, literatură americană, literatură modernă
  • Mitchell Kriegman Mitchell Kriegman - Autor
    Mitchell Kriegman este regizor, scenarist și producator, om de televiziune. A scris Being Audrey Hepburn (Cum am devenit Audrey Hepburn), care va fi urmat, la sfârșitul anului 2015, de un al doilea roman, Things I Canʼt Explain. De-a lungul...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Kirkus Reviews
„Un roman ideal pentru fanii lui Audrey Hepburn și pentru cei ce caută o cale de scăpare din fața plictiselii cotidiene.”
Santa Barbara Independent
„Femeile din romanul lui Mitchell Kriegman sunt reale, parcă rupte din scene petrecute aievea, și surprind prin cele mai neașteptate reacții la tot ce li se-ntâmplă.” 

Opinia cititorilor