TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Primul pacient

Michael A. Palmer
Primul pacient este cel mai recent roman al lui Michael Palmer, in care acesta imaginează un atentat la sănătatea şi poate chiar la viaţa celui...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-675-524-8
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Primul pacient

MAI MULTE DESPRE CARTE

Primul pacient este cel mai recent roman al lui Michael Palmer, in care acesta imaginează un atentat la sănătatea şi poate chiar la viaţa celui mai important om al planetei, preşedintele Statelor Unite. Atunci când medicul său personal dispare în chip misterios, preşedintele Drew Stoddard îl cheamă în ajutor pe fostul său prieten şi coleg de facultate, doctorul Gabe Singleton. După ce acceptă cu greu misiunea dificilă ce-i este încredințată, Gabe descoperă cu stupoare că preşedintele are momente în care îşi pierde rațiunea. Mai este oare prietenul său din tinerețe capabil să țină în mână destinul întregii planete? Confruntat cu această dilemă, precum şi cu propriile sale traume din tinerețe, Singleton trebuie să dezlege misterul, înainte ca soarta întregii lumi să fie pusă în pericol.

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
pacient, sănătate, președinte, medic, prieten, memorie, traumă, tinerețe
  • Michael A. Palmer - Autor
    Michael A. Palmer este profesor în cadrul Departamentului de Istorie şi al Programului de Studii Maritime la Universitatea Carolina de Est. E autorul a două cărţi ce au drept temă politicile Statelor Unite în Orientul Mijlociu: On Course to Desert Storm: The U.S. Navy and the Persian Gulf şi Guardians of the Gulf: The Growth of American Involvement in the Persian Gulf, 1833-1992.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus