TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Sânge Albastru

Melissa De La Cruz
Colecții/Serii: Fantasy Leda, Sânge Albastru
Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândeşte şi pe ea? În mijlocul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-102-305-2
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover
Alte volume:
Bal mascat Bal mascat Melissa De La Cruz

Sânge Albastru

MAI MULTE DESPRE CARTE

Schuyler vrea să afle ce secrete ascund cei cu Sânge Albastru. Dar nu cumva pericolul o pândeşte şi pe ea?

În mijlocul familiilor din elita newyorkeză se ascunde o societate secretă de americani celebri ai căror strămoşi au ajuns în Lumea Nouă, călătorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici şi bogaţi — şi, în realitate, nu sunt fiinţe umane. Sunt cei cu Sânge Albastru, un străvechi grup de vampiri.

Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodată la Duchesne, o şcoală particulară de prestigiu din New York. Preferă să poarte haine lălâi şi vintage în locul toaletelor de la Prada şi perlelor afişate de colegele ei; în plus, locuieşte împreună cu bunica sa, o persoană retrasă, într-o vilă în care mai răzbate încă fastul vremurilor de odinioară. Schuyler este o singuratică şi este fericită aşa.

Dar când împlineşte cincisprezece ani, viaţa i se schimbă dramatic. Îşi descoperă un întreg mozaic de vene albastre pe braţe şi începe să aibă pofte nebănuite… de a devora carne crudă. Pe de altă parte, moartea misterioasă a unei colege de la Duchesne îi bântuie gândurile. Şi ce este şi mai ciudat, Jack Force, cel mai popular băiat din şcoală, dintr-odată pare a fi interesat de ea.

Autor: Melissa De La Cruz
Traducător: Mădălina Andrei
Data apariției: noiembrie 2010
Editura: Leda
Titlu original: Blue Bloods I
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
literatură pentru tineri, vampiri, dragoste, pasiune, bogăţie, elită
  • Melissa de la Cruz Melissa De La Cruz - Autor
    Melissa de la Cruz este autoarea bestsellerului pentru adolescenţi The Au Pairs şi coautoarea unui foarte popular volum pentru adulţi, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are apariţii frecvente la televiziune, CNN şi E!...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Lynne Ewing, autoarea seriei "Daughters of the Moon"
„Toţi cei cărora le plac cărţile cu vampiri se vor îndrăgosti de Sânge Albastru. Melissa de la Cruz creează o lume perfect credibilă şi fascinantă. Romanul este un captivant mister supranatural, ce se derulează într-un ritm alert.” 

Opinia cititorilor