TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Roman rusesc UN-MES-ROMANR-15-N-001
Roman rusesc
Vezi
galerie

Roman rusesc

de Meir Shalev

Titlu apărut în colecția Globus la Univers

Id: #240611

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La începutul secolului trecut, trei tineri de curând emigraţi din Ucraina şi stabiliţi în Palestina iubesc aceeaşi femeie. Împreună, cei patru întemeiază o comunitate, iar în jurul lor încep să se adune oameni şi poveşti, iubiri şi trădări. O iubită aşteptată jumătate de secol, un copac miraculos care dă fructe de soiuri diferite, un taur purtat pe umeri, un cimitir plin cu ambiţioşi, un aspirator primit din America, un măgar fermecat şi multe altele. Încetul cu încetul, se naşte o naţiune.
Plină de imaginaţie, umor şi înţelegere a condiţiei umane, această poveste întinsă pe câteva generaţii respectă amănuntele istorice, adaugă o briză de fantezie, forfoteşte de personaje colorate, pline de hachiţe şi defecte, pune în discuţie idealuri sociale şi conflicte regionale, captivează, instruieşte, farmecă.
Meir Shalev este unul dintre cei mai iubiţi scriitori în ţara lui, iar Roman rusesc face parte din topul celor mai vândute cinci cărţi în Israel. Titlul este un omagiu adus tradiţiei literare de la care se revendică autorul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Meir Shalev

Traducător: Gheorghe Miletineanu

Data apariției: 2015

ISBN: 978-606-863-162-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 472

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: conflict

Meir Shalev
Meir Shalev
Autor

Meir Shalev s‑a născut în 1948, în Galileea, Israel, într‑o familie de intelectu...

vezi autor