TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dulce supunere

Maya Banks
Colecții/Serii: Lira
Uneori, supunerea este primul pas către preluarea controlului. Sub înfățișarea suavă a lui Faith Malone se ascunde o femeie care știe...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-21-0094-0
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Dulce abandon Dulce abandon Maya Banks

Dulce supunere

MAI MULTE DESPRE CARTE

Uneori, supunerea este primul pas către preluarea controlului. Sub înfățișarea suavă a lui Faith Malone se ascunde o femeie care știe precis ce vrea: un bărbat puternic, dispus să ia totul fără să ceară – pentru că ea este dornică să-i ofere totul. Întâlnirea cu Gary Montgomery pare întâmplătoare, însă polițistul urmărește de fapt să-l găsească pe ucigașul partenerului său. Indiciile despre o posibilă legătură între criminal și Faith îl fac să se apropie de ea ca să-i întindă o capcană ucigașului.

Fără să vrea însă, Gary este atras nebunește de Faith, care corespunde perfect dorințelor lui ascunse, dar ea nu pare deloc genul care ar permite unui bărbat să preia controlul total în relația intimă. În ochii lui Faith, Gray este partenerul puternic, dominant, de care are nevoie, însă el pare hotărât să o țină la distanță. Prin urmare, Faith ia inițiativa pentru a-i dovedi că nu joacă un rol, ci vrea din tot sufletul să se predea partenerului potrivit.

Autor: Maya Banks
Traducător: Dana Purgaru
Data apariției: august 2012
Editura: Litera
Titlu original: Sweet Surrender
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
iubire, control, violență, crime, polițist, atracție, romance

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus