TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Napoleon. Împăratul regilor (Vol. III)

Max Gallo
Din ianuarie 1806, după victoria de la Austerlitz, Imperiul lui Napoleon şi al membrilor familiei sale, numiţi regi, regine, prinţi, prinţese,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-359-1
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Napoleon. Împăratul regilor (Vol. III)

MAI MULTE DESPRE CARTE

Din ianuarie 1806, după victoria de la Austerlitz, Imperiul lui Napoleon şi al membrilor familiei sale, numiţi regi, regine, prinţi, prinţese, duci sau ducese, se întinde peste întreaga Europă, învecinându-se cu Orientul. 

Bătălia de la Eylau şi apoi cea de la Friedland îi aduc pacea cu Alexandru I, iar mai târziu victoria de la Wagram, pacea cu Austria şi o soţie oferită în dar de Habsburgi. 

Max Gallo descrie lupta continuă a lui Napoleon pentru a câştiga pacea în Imperiu şi liniştea în sânul familiei. Naşterea unui urmaş legitim îi oferă un motiv în plus să lupte. Cu Londra, care a reprezentat dintotdeauna o ameninţare, cu Moscova, care trădează, cu Joséphine, de care divorţează, cu Talleyrand şi Fouché, care vor să reinstaureze Vechiul Regim, precum şi cu familia avidă de putere şi de bani. Îi rămân mereu alături soldaţii, care îl venerează şi se sacrifică pentru el. 

Au fost scrise mii de cărţi despre Napoleon. Niciuna nu seamănă cu aceasta. 

Data apariției: decembrie 2012
Editura: Allfa
Pagini: 488
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman istoric, monarhie, beletristică
  • Max Gallo Max Gallo - Autor
    Max Gallo, membru al Academiei Franceze din anul 2007, recompensat cu numeroase premii si distinctii ale statului francez, este inainte de toate o prezenta activa in spatiul cultural si literar francez si european.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor