TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea lui Ash

Mary Gentle
Colecții/Serii: SFFH
O istorie secretă este primul volum din seria Cartea lui Ash, a cărei autoare, Mary Rosalyn Gentle își propune să reinventeze...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-733-240-0
Dimensiuni: 14x20,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cartea lui Ash

MAI MULTE DESPRE CARTE

O istorie secretă este primul volum din seria Cartea lui Ash, a cărei autoare, Mary Rosalyn Gentle își propune să reinventeze copilăria pentru adulți. Prin Descendentul Cartaginei,Mașinăriile sălbatice și Burgundia pierdută, celelalte trei volume ale seriei scrisă între 1999 și 2000, Gentle incită cititorii la stabilirea de corelații între istoria reală și cea care se inserează pe parcursul romanelor.

Ash, personajul principal, reprezintă un simbol al feminității puse în slujba unui destin mare pe care trebuie să îl ducă la bun sfârșit. Prin intermediul povestirilor cititorul află multe lucruri despre puterea unui conducător de sex feminin asupra unei armate de mercenari, brutali și primitivi, sângeroși și cruzi, despre puterea de a lua decizii și de a găsi soluții în cele mai grele situații, dar și faptul că, pe de altă parte Ash, este o ființă caldă, vulnerabilă și pasională.

Autor: Mary Gentle
Traducător: Andra Rotaru
Data apariției: iunie 2008
Editura: Tritonic
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
SF, mister, suspans, aventuri, fantasy, feminitate, putere, armată, mercenari, literatură pentru adolescenți

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus