TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

London Fields

Martin Amis
Colecții/Serii: Biblioteca Polirom
„O satira apocaliptica, o meditatie scatologica asupra iubirii, mortii si iernii atomice, pe rind lirica si obscena, colocviala si...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1464-6
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

„O satira apocaliptica, o meditatie scatologica asupra iubirii, mortii si iernii atomice, pe rind lirica si obscena, colocviala si rapsodica.” (New York Times)

„O poveste adevarata, o poveste de dragoste si povestea unei crime – sarcastica, erotica si intr-un limbaj uimitor.” (Independent)

London Fields, cu titlul sau pastoral, nemilos pentru decorurile din inima orasului, vibreaza, precum intreaga opera a lui Amis, sub puterea cimpurilor de forta ale unor energii sinistre, distructive. In adincimile fabulei sale suprarealiste sint patru personaje sechestrate intr-un aliniament letal.”(Sunday Times)

„Cel mai ambitios, inteligent si izbutit roman al lui Amis de pina acum. Protagonistul, Keith Talent, este o creatie de un comic uluitor, face parte din celebra liga a escrocilor minori, mintind si inselind la acelasi calibru cu Pinkie Brown al lui Greene sau cu Rinaldo Cantabile al lui Saul Bellow.” (Observer)

„Cu totul amar, adesea de un umor brutal, romanul London Fields ofera o lectura hipnotica.” (Publishers Weekly)

Autor: Martin Amis
Traducător: Cornelia Bucur
Data apariției: 2009
Editura: Polirom
Titlu original: London Fields
Pagini: 664
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură britanică, Londra, scriitor, blocaj, intrigă, jurnale, sinucidere, dramă, satiră, criză
  • Martin Amis - Autor
    Considerat de multi critici drept una dintre cele mai influente si mai inovatoare voci ale literaturii britanice moderne, Martin Amis, fiul scriitorului Kingsley Amis, este adeseori plasat in generatia romancierilor britanici care s-au afirmat in anii ’80 si care ii include pe Salman Rushdie, Ian McEwan si Julian Barnes. Martin Amis s-a nascut la Oxford, in 1949. The Rachel Papers (1973) este primul sau roman, scris in timp ce lucra ca secretar de redactie la...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor