TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii

Mark Haddon
Colecții/Serii: Fiction Connection
"Când merg cu autobuzul la şcoală mă uit la maşinile care trec de noi şi le reţin culorile. 3 maşini roşii la rând...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-707-176-7
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Când merg cu autobuzul la şcoală mă uit la maşinile care trec de noi şi le reţin culorile. 3 maşini roşii la rând înseamnă că va fi o Zi Destul de Bună. 4 maşini roşii înseamnă că va fi o Zi Bună. 5 maşini roşii înseamnă că va fi o Zi Foarte Bună. Iar 4 maşini galbene la rând înseamnă că va fi o Zi Neagră, adică o zi în care nu vorbesc cu nimeni şi nu mănânc la prânz nimic şi Nu-mi Asum Riscuri, fiindcă galbenul e culoarea cremei de ouă, a liniilor duble galbene şi a frigurilor galbene, care e o boală mortală. Dar dacă văd 3 maşini roşii la rând sau 4 maşini roşii la rând sau 5 maşini roşii la rând, mă simt în siguranţă şi este o zi bună pentru un proiect."

Christopher, un băiat de 15 ani, suferă de sindromul Asperger, o formă de autism. Are o memorie fotografică. Înţelege matematica. Înţelege ştiinţa. Ceea ce nu poate înţelege el, sunt oamenii. Când îl găseşte pe Wellington, câinele vecinului său, zăcând mort pe o peluză din apropiere, se decide să pornească în căutarea asasinului şi să scrie un roman poliţist despre aceasta. În incursiunea sa însă, va descoperi alte mistere ce pot face ca întreaga lume din jurul său să se prăbuşească.

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii este un roman uimitor – haios şi trist deopotrivă, pe care nu-l mai laşi din mână.

Autor: Mark Haddon
Traducător: Constantin Dumitru Pălcuş
Data apariției: 2005
Editura: Trei
Titlu original: The Curious Incident of the Dog in the Night-Time
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
copil, autism, investigatie

Recenzii

Vlad Zver Vlad Zver O întâmplare ciudată cu un câine la miez de noapte O incursiune emoționantă și inteligentă în lumea unui copil bolnav de autism, romanul O întâmplare ciudată cu un câine la miez de noapte, te va sensibiliza cu siguranţă. Mark Haddon își împrumută...
Vezi mai mult
Roxana Covaliu Roxana Covaliu O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții Acest roman spune povestea unu adolescent autist care se hotărăşte să rezolve enigma uciderii unui câine din cartierul în care locuia. Descoperim, prin vocea personajului principal, o lume ciudată, guvernată de legi matematice,...
Vezi mai mult

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus