TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Străbunii Avalonului

Marion Zimmer Bradley, Diana L. Paxson
Colecții/Serii: Nautilus, Avalon
Apărut în 2004, la mai bine de un deceniu de la moartea scriitoarei Marion Zimmer Bradley, Străbunii Avalonului este continuarea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8073-31-6
EAN-16: 978606807331
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Nemuritorul Nemuritorul Roger Zelazny
Nopţile memoriei Nopţile memoriei Mircea Opriță
Peregrinările lui Tuf Peregrinările lui Tuf George R.R. Martin
Regii nisipurilor Regii nisipurilor George R.R. Martin

Străbunii Avalonului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Apărut în 2004, la mai bine de un deceniu de la moartea scriitoarei Marion Zimmer Bradley, Străbunii Avalonului este continuarea seriei Avalon, continuare realizată de Diana L. Paxson după unele fragmente mai vechi ale autoarei și continuând aventurile personajelor create de aceasta. Romanul este o completare necesară seriei, întrucât face cunoscută cititorului toată istoria bogată a Avalonului, cea care îi parvenise în celelalte romane doar prin aluzii misterioase. Dominat de puternicele femei ale Avalonului și plasat în aceeași lume plină de magie, volumul face legătura între istoria acestui ținut magic și evenimentele din romanele următoare, prezentând povestea dramatică a străbunilor Avalonului, începând cu viața lor pe Atlantida, insula sortită pieirii, și încheind cu salvarea oferită de Britania, insula învăluită în cețuri.

Peregrinările a două femei, Tiriki și Damisa, ale căror destine vor făuri soarta unei stirpe noi, se întrețes aici într-o poveste fascinantă. Tiriki este o Veghetoare a Luminii, dar a crescut în umbra blestemului Atlantidei. Grațioasă și plină de har, este preaiubita soție a principelui Micail. Însă, despărțiți de mâna dezastrului, ea trebuie să-și găsească propriul drum într-un alt tărâm, iar lumea pe care o descoperă o va schimba pentru totdeauna. Damisa moștenește sângele regal, dar și orgoliul de rege. În Atlantida nu era decat o acolită, însă în noua țară ar putea ajunge regină. În ciuda vârstei sale fragede, e înverșunată, ambițioasă, și cu sufletul sfâșiat. Astfel, dragostea și puterea, cele două drumuri diferite ale puternicelor femei formează acțiunea noului roman al seriei Avalon.

Autor: Marion Zimmer Bradley, Diana L. Paxson
Traducător: Ana-Veronica Mircea
Data apariției: 2009
Editura: Nemira
Titlu original: Ancestors of Avalon
Pagini: 592
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, Atlantida, Avalon, misticism, iubire, putere, magie, mit, feminitate

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus