TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dolmen

Marie-Anne Le Pezennec, Nicole Jamet
Colecții/Serii: Thriller
Actiunea romanului se petrece pe o insula din largul coastelor Bretaniei. Marie Kermeur, inspector la politia din Brest, revine acasa pentru a se...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0653-5
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

MAI MULTE DESPRE CARTE

Actiunea romanului se petrece pe o insula din largul coastelor Bretaniei. Marie Kermeur, inspector la politia din Brest, revine acasa pentru a se casatori cu marinarul Christian Brehat, iubitul ei din copilarie. Dar o serie de crime ale caror prime victime sint membrii familiei Mariei ii silesc sa amine nunta. Se pare ca motivul acestor asasinate este un naufragiu misterios provocat in joaca de actualele victime, pe atunci copii, cu 30 de ani in urma, imitind legenda locala a Jefuitorilor de corabii, un grup de localnici din secolul al XVIII-lea care faceau sa esueze vasele in trecere pe linga insula pentru a le jefui. Marie se implica in investigatie, ajutata de un specialist in crime rituale de la politia din Paris si, pe parcurs, descopera o serie de secrete intunecate despre propria ei origine, despre logodnicul ei si despre locuitorii insulei.

Autor: Marie-Anne Le Pezennec, Nicole Jamet
Traducător: Ileana Cantuniari
Data apariției: 2007
Editura: Polirom
Titlu original: Dolmen
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură franceză, intrigă poliţistă, suspans, crimă, detectiv, nuntă, dragoste, naufragiu, trecut, insule, secrete, crime rituale
 • Nicole Jamet
  Autor
  Marie-Anne Le Pezennec - Autor
  Marie-Anne Le Pezennec, co-autoare a romanului Dolmen, a realizat si scenariul filmului cu acelasi nume, in care combinatia de mit si actiune alerta ce da farmecul cartii dobindeste un impact inca si mai puternic pe fundalul decorului salbatic al tinutului landelor.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Marie-Anne Le Pezennec
  Autor
  Nicole Jamet - Autor
  Nicole Jamet este actrita, regizoare si scenarista de teatru si televiziune. Impreuna cu Marie-Anne Le Pezennec, co-autoarea romanului Dolmen, a realizat si scenariul filmului cu acelasi nume, in care combinatia de mit si actiune alerta ce da farmecul cartii dobindeste un impact inca si mai puternic pe fundalul decorului salbatic al tinutului landelor.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Le Figaro
"O carte pe care o veti citi cu sufletul la gura si care va va convinge ca legendele de pe litoralul breton sint la fel de spectaculoase ca si peisajele.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus