TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Lucy Sullivan se mărită

Marian Keyes
Colecții/Serii: Chic
Simpatica Lucy Sullivan viseaza sa se marite cu Fat-Frumos, dar nici macar nu are un iubit. Doamna Nolan insa i-a dat in carti si i-a prezis ca isi...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 973-46-0280-2
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Simpatica Lucy Sullivan viseaza sa se marite cu Fat-Frumos, dar nici macar nu are un iubit. Doamna Nolan insa i-a dat in carti si i-a prezis ca isi va pune pirostriile in mai putin de un an! Lucrurile incep sa se precipite: de unde nu avea nici un pretendent, Lucy il intilneste, mai intii, pe Gus, minunatul Gus (in care insa nu poti avea incredere!) si incepe sa se intrebe: oare el sa fie alesul? Sau poate Chuck, un american super? Sau Daniel, cel mai tare macho din lume? Sau Jude, noul coleg? Isi va gasi Lucy sufletul-pereche?

Autor: Marian Keyes
Traducător: Ines Hristea
Data apariției: 2006
Editura: Polirom
Titlu original: Lucy Sullivan is Getting Married
Pagini: 696
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură irlandeză, dragoste, căsătorie, idealuri, alegeri, suflet pereche
  • Marian Keyes - Autor
    Desi a inceput sa scrie absolut accidental, in urma cu aproape cincisprezece ani, Marian Keyes este in prezent una dintre cele mai apreciate romanciere irlandeze. A studiat Dreptul si Finantele, iar in 1993 a inceput sa scrie „dintr-odata” o serie de povestiri ce s-au transformat in romanul sau de debut, Pepenasul. De atunci a publicat neintrerupt, cartile sale devenind imediat bestselleruri. Feminista convinsa, Marian Keyes si-a donat adesea drepturile...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

iunie 2006, Dilemateca - Alexandra Olivotto
"Desi traiectul lui Lucy Sullivan nu se deosebeste esentialmente de cel al colegelor ei de colectie (job lipsit de satisfactii, necazuri cu barbatii, prietene instabile mental si parinti pietre de moara, totul dublat de betii copioase, shopaholism si aventuri pasagere), psihologia iese la rampa mult mai pregnannt. In forma unui cliseu, insa nu lipsit de fundament: anume ca gagicile venite din familii cu probleme tind sa-si aleaga iubiti in numele tatalui. Si din punct de vedere literar, aici rezida adevarata provocare a romanului. A-i conferi acestui cliseu credibilitate."
Booklist
"Romanul lui Keyes este amuzant, plin de suspans si scris cu atita caldura, incit iti da senzatia ca stai de vorba cu cea mai buna prietena.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus