TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Maria

Marek Halter
Colecții/Serii: Suspans
În romanul Maria, Marek Halter încearcă să rezolve unul dintre cele mai mari mistere ale creștinismului. Maria este povestea...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8073-67-5
Dimensiuni: 10,7x17,7 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Maria

MAI MULTE DESPRE CARTE

În romanul Maria, Marek Halter încearcă să rezolve unul dintre cele mai mari mistere ale creștinismului. Maria este povestea femeii, înainte ca aceasta să devină Sfânta Fecioară, mama lui Iisus Hristos.

Cine este Miriam din Nazaret, născută în Galileea, în haoticul regat al lui Israel, strivit sub ocupația romană? Ce legături avea ea cu rezistența și cu Baraba, unul dintre cei mai populari conducători ai ei? Ce raporturi avea cu esenienii din Damasc, secta terapeuților? Dar cu vărul ei îndepărtat, Ioan Botezătorul?

Pornind de la puținele informații rămase în Evanghelii despre mama lui Iisus, care se rezumă la câteva versete eliptice, misterioase, Marek Halter reconstituie povestea tinerei evreice de la originea creștinismului, o poveste care nu are însă nimic în comun cu portretul canonic al Mariei.

Autor: Marek Halter
Traducător: Diana Morăraşu
Data apariției: 2009
Editura: Nemira
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
roman biblic, creștinism, biografie, Nazaret, istorie, atmosferă
  • Marek Halter Marek Halter - Autor
    Marek Halter s-a născut în Polonia, în 1936. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, familia să a reușit să evadeze din ghetoul evreiesc al Varșoviei. După ce au trecut prin Ucraina, Rusia și Uzbekistan, au emigrat în Franța,...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus