TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tot ce-şi doreşte ea

Maeve Haran
Colecții/Serii: Romance
Tot ce-si doreste ea ne dezvaluie personalitatea complexa a femeii moderne, pentru care maternitatea - esenta insasi a feminitatii - atirna la fel de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-1050-1
EAN-16: 978973461050
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Tot ce-si doreste ea ne dezvaluie personalitatea complexa a femeii moderne, pentru care maternitatea - esenta insasi a feminitatii - atirna la fel de greu in balanta ca o cariera stralucita.

Tot ce-si doreste ea
(1998), cel de-al cincilea roman al lui Maeve Haran, este o incursiune in sufletul sfisiat de dorinte contradictorii al femeii mature. La treizeci si patru de ani, Francesca Tyler, redactorul-sef al celui mai vechi si mai prestigios ziar din Woodbury, pare o femeie realizata, cu o viata tumultuoasa, pe care o imparte intre munca, familie si prieteni. Insa, ca majoritatea eroinelor lui Maeve Haran, are sentimentul ca viata ei nu este implinita fara un copil. Descoperind ca a ramas insarcinata, Francesca se vede pusa in fata unei dileme cu atit mai dificile, cu cit timpul o preseaza sa ia o hotarire: care dintre cei doi barbati din viata ei este cel mai potrivit pentru rolul de tata - cel cu care e pe cale sa se casatoreasca sau cel de care se indragosteste in cel mai nepotrivit moment cu putinta?

Autor: Maeve Haran
Traducător: Mihaela Doagă
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: All That She Wants
Pagini: 416
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură americană, romance, feminitate, carieră, maternitate, căsnicie, dragoste
  • Maeve Haran - Autor
    Cunoscuta jurnalista si producatoare TV britanica, Maeve Haran devine una dintre cele mai indragite scriitoare de romane de dragoste dupa aparitia primei sale carti, Having It All (1991), care s-a bucurat de o larga apreciere atit in tara, cit si peste hotare. Descoperirea vocatiei de romanciera si confirmarea talentului sau o determina sa renunte la o cariera plina de succes in televiziune si sa se dedice in intregime scrisului si familiei. In romanele sale -...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Tatler
"Maeve Haran este o scriitoare inteligenta, care abordeaza cu o mare sensibilitate si un pronuntat simt al umorului probleme cu care se confrunta femeile anilor '90." 
Sunday Times
"Maeve Haran este o scriitoare cu un talent incredibil, care trateaza subiecte dintre cele mai serioase pe un ton amuzat si optimist." 
Jilly Cooper
"O carte in care ne regasim cu totii, femei si barbati deopotriva. O poveste care ne face sa ridem, sa plingem si sa ne privim propria viata dintr-o noua perspectiva." 
London Metro
"Tot ce-si doreste ea este un roman extrem de actual, dulce-amarui, despre dragoste, feminitate si paternitate." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus