TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Femeia invizibilă

Lucy Cavendish
Colecții/Serii: Chic
Femeia invizibila (2007) reprezinta debutul literar al jurnalistei britanice Lucy Cavendish. Romanul s-a bucurat de un succes fulminant in spatiul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-46-0939-0
Dimensiuni: 10,6x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Femeia invizibila (2007) reprezinta debutul literar al jurnalistei britanice Lucy Cavendish. Romanul s-a bucurat de un succes fulminant in spatiul literar englez si nu numai.

Faceti cunostinta cu membrii familiei Smythe: Samantha, sotul ei, John al Doilea, si cele doua odrasle ale lor, Bennie si Jamie, plus Edward, din prima casatorie a Samanthei (cu John Intiiul). Nu este tocmai o familie binucleara tipica, desi decorul in care traiesc cei cinci este de-a dreptul bucolic: o vale inverzita la tara, aer curat si tocanite savuroase. Sa fii mama a trei baieti neastimpa­rati nu e chiar floare la ureche, dar totul se complica si mai mult atunci cind fostul sot al Samanthei isi face aparitia pe neasteptate dupa cinci ani de absenta. Motivul declarat sint problemele de familie si… Edward, pe care vrea sa-l cunoasca mai bine, iar baiatului i se pare fabulos sa aiba doi tati cu nume identice sub acelasi acoperis. Samantha, pe de alta parte, incepe sa simta cum se topeste undeva in fundal. Si astfel aceasta familie haotica, dar calda si iubitoare, se apropie incet-incet de un punct de criza.

Autor: Lucy Cavendish
Traducător: Laura Crăciun
Data apariției: 2008
Editura: Polirom
Titlu original: The Invisible Woman
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură engleză, familie, maternitate, criză

Opinii Editoriale

Liz Jones, redactor de modă la Daily Mail
"Femeia invizibila reprezinta pentru mamele zapacite, dezordonate si stresate ceea ce sint cartile lui Helen Fieldingpentru doamnele singure si la fel de depasite de situatie. Pina si femeile ca mine, care nu stiu ce-i aceea maternitate, vor ride din toata inima.” 
News of the World
"Samantha Smythe este o Bridget Jones la zece ani dupa ce si-a scris Jurnalul.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus