TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Beatriz şi corpurile cereşti NI-LUE-BEAICC-06-P-001
Beatriz şi corpurile cereşti
Vezi
galerie

Beatriz şi corpurile cereşti

de Lucía Etxebarría

Titlu apărut în colecția Cartea de recitire la Niculescu

Id: #218975

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Două oraşe: Madridul cel luminos şi Edinburgh-ul înecat în ceaţă. Două fete: strălucitoarea Monica şi generoasa Caitlin. Două ispite: aventura şi tandreţea. Şi Beatriz care, pentru a alege, trebuie să înveţe să-şi depăşească propriul trecut.

 

Stilul tinerei autoare basce exploatează o pledoarie astronomică, abordată însă cu temperanţă, cu doar câteva excese, suficiente pentru a marca apartenenţa spiritului la un tot, care îl înglobează şi-l defineşte, fără însă a putea să-l vindece vreodată de incurabilul condiţiei umane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lucía Etxebarría

Traducător: Ioana Cornea

Data apariției: 2006

Titlu original: Beatriz y los cuerpos celestes

ISBN: 9789737480194

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

 

Opinii editoriale

„Beatriz şi corpurile cereşti ne deschide calea către un amestec de senzații, de ființe care luptă pentru a trăi pasiuni limpezi și pure pe care familia nu le poate oferi și pe care protagonista, întâlnindu-le, cu greu le poate recunoaște. Reprezintă, în plus, o călătorie spre centrul adolescenței și tranziția, agitată și dificilă, pe care orice ființă umană o experimentează până la vârsta adultă, de la care speră să afle răspunsuri la toate întrebările sale pentru a se confrunta apoi cu alte mii de întrebări.

Yelena M. Rivera