TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Blestemul Chalionului

Lois McMaster Bujold
Colecții/Serii: SFFH
Familia regală din Chalion se află sub influența unui blestem vechi de generații, a cărui existență este ascunsă aproape tuturor. Regele...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-733-112-0
Dimensiuni: 10x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Blestemul Chalionului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Familia regală din Chalion se află sub influența unui blestem vechi de generații, a cărui existență este ascunsă aproape tuturor. Regele Orico este controlat de frații dy Jironal, cei responsabili de anii petrecuți de Cazaril ca sclav. Prințul Teidez, moștenitorul tronului, este un băiat influențabil. Sora sa, prințesa Iselle, este o fire mai puternică, dar nu are putere asupra sorții ei. În mijlocul acestei situații, Cazaril este gata să își dea viața pentru a împiedica o căsătorie dezastruoasă atât pentru Iselle, cât și pentru Chalion, dar evenimentele evoluează într-un mod neașteptat. Fiica, una dintre cele cinci divinități din panteonul imaginat de Bujold, îl alege pe Cazaril ca ajutor în scopurile sale. Din păcate pentru el, viața de ales al unei zeițe nu este ușoară, mai ales atunci când scopurile acesteia nu sunt tocmai clare.

Cu un demon și spiritul unui dușman prinși în corpul său, Cazaril trebuie să o apere pe Iselle și să îndepărteze blestemul și, în același timp, să încerce să își înăbușe sentimentele pentru Betriz, doamna de companie a prințesei. O veche profeție oferă o soluție pentru îndepărtarea blestemului, dar va reuși Cazaril să o împlinească?

Autor: Lois McMaster Bujold
Traducător: Raluca Chirvase
Data apariției: 2007
Editura: Tritonic
Titlu original: The Curse of Chalion
Pagini: 648
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
fantasy, situații limită, mister, suspans, aventuri, magie, romantism, Miles Vorkosigan Saga,

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus